PIZZAJOLLY in beeld!

pizzavideo houtgestookte pizzaoven filmpjes

Thuis uw eigen pizza maken en afbakken bakken in een houtgestookte pizzaoven!
Leuk en erg lekker. Bekijk hier de filmpjes en zie zelf hoe leuk, makkelijk en gezellig een eigen PIZZAJOLLY pizzaoven in de tuin kan zijn. Wij plaatsen hier video's van klanten, pizzajolly en andere interessante bronnen. Meer weten of de PIZZAJOLLY pizzaoven in werking zien? Kom langs of vraag nu een folder aan. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer filmpjes en nieuws.

Hoe maak je de echte Napolitaanse pizza? 

In de houtgestookte pizzaovens van PIZZAJOLLY bak je de originele pizza Napoletana. Net zoals in het Italiaanse Napels al lang geleden is uitgevonden. Bak je op de stenen ovenvloer op ruim 400 graden je eigen pizza in minder dan 1 minuut perfect gaar. Natuurlijk naast het houtvuur dat gestookt wordt met eiken en beuken. Mmmmm.. dat gaat smaken.

Ook doen? Vraag de pizzaoven-folder en bestel uw eigen pizzaoven!

Ook in extreem harde regen gewoon de PIZZAJOLLY pizzaoven gebruiken!

Een PIZZAJOLLY pizzaoven is berekend op het Nederlandse weer. Ook in extreme regen kan de houtgestookte pizza oven gewoon gebruikt worden. Dit filmpje laat zien dat een hele harde regenbui geen probleem is voor de PIZZAJOLLY pizzaoven!

Stuur mij een folder >> folder en prijslijst a.u.b.

Kan ik ook barbecue├źn in een pizzaoven?

Makkelijk barbecue├źn in de PIZZAJOLLY pizzaoven. Leuk naast een klein houtvuur de heerlijkste barbecuegerechten klaar maken. Ik zeg: Dat worden hamburgers :)

2 pizza's in de PIZZAJOLLY pizzaoven model 70! In de houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaoven model 70 Originale bakt u naast het houtvuur in minder dan een minuut de heerlijkste pizza! Alleen dan krijgt uw pizza een mooie dunne en luchtige krokante bodem. En natuurlijk kunnen er gemakkelijk twee grote pizza's tegelijkertijd gebakken worden.

Leuk! Vertel mij meer >> folder en prijslijst van deze oven graag!

 

Lekker en snel. Kip!

In 4 stappen gebraden "biologische" kip uit uw houtgestookte pizzaoven. In het filmpje laten we zien hoe u het zelf ook doet.
Nog geen houtgestookte oven in uw tuin? Vraag dan een folder aan.

Meer recepten en informatie over bakken en koken in uw PIZZAJOLLY houtoven!

Pizza met Mexicaanse worst! Lekker pittig.

Deze pizza is speciaal bedacht voor de WK wedstrijd Nederland - Mexico die door Nederland succesvol werd gewonnen.
Voor meer Mexicaanse pizza-inspiratie kijk hier..

De pizzajolly pizza-steenoven Leuk!

Een pizzaoven in de tuin is leuk. Een indruk van de pizzajolly steenoven in werking. De oven is meteen te gebruiken. Neerzetten, hout in de oven, en al na een 20 tot 30 minuten kan de eerste pizza de oven in. Zo bakt u kinderlijk eenvoudig de lekkerste italiaanse pizza! Mmmm dat smaakt naar meerNU een Folder aanvragen

Kun je in de PIZZAJOLLY pizzaoven ook brood bakken?

Ja, dat kan en zelfs erg goed en ook nog eens makkelijk. In dit filmpje ziet u in vogelvlucht hoe u zelf brood bakt in uw houtgestookte pizzaoven. Met dit recept van PIZZAJOLLY en een werkwijze voor het maken van vloerbrood bakt u het ook zelf!

Nog geen pizza-oven in de tuin? Vraag dan een folder aan, bestel uw houtoven en ga snel aan de slag! Mmmm.... dat smaakt.

Brood bakken in de PIZZAJOLLY pizzaoven!

Lekker brood makkelijk en snel klaar. Zelf brood bakken is niet moeilijk. Naast pizza en veel andere lekkere ovengerechten maak je ook het lekkerste brood in de buitenovens van PIZZAJOLLY. Lekker krokant gebakken naast het houtvuur! Verser kan het niet. Lekker! Recept brood uit de buitenoven!

Cornetti de Italiaanse Croissant ook leuk om te maken in de PIZZAJOLLY pizzaoven!

Maak in jouw pizzaoven ook dit bekende onderdeel van het Italiaanse ontbijt: Il Cornetto ook wel bekend als de franse Croissant. In dit filmpje laten wij zien hoe die cornetti worden gemaakt. En hier staat het recept voor croissantdeeg en een uitgebreide werkwijze.
Nog geen PIZZAJOLLY pizza-oven in de tuin? Vraag dan snel een folder aan. Eet jij binnenkort ook lekker verse croissants.

Leuk pizzafilmpje!
One minute pizza uit de pizzaoven van PIZZAJOLLY

Meer zien? bel +31 (0)343 575 898 voor een afspraak!!
Nu een pizzaoven bestellen?  Mail ons via de site.
Of kom eens kijken op een van de demodagen.

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN