NIEUW!!

GASGESTOOKTE PIZZAOVEN "CAMPEGGIO"

PIZZAJOLLY© Campeggio de kleine pizza-oven voor thuis gasgestookt!

Uitvoering Campeggio pizzaovens:
Gasgestookt (op campinggas -fles - niet bijgeleverd). Zeer mobiel door compacte vorm en laag gewicht. Met deze handige kleinere pizzaovens maak je echt overal pizza. Neerzetten, gasfles aansluiten, aansteken en al na zo'n 20 minuten kan de eerste pizza bij ruim 400 tot 500 graden de oven in. Bak pizza zonder de rook-lucht maar wel echt Italiaans in Napolitaanse stijl! De pizzaovens alleen buiten gebruiken. Niet voorzien van ovendeur. Afdekhoes voor langdurig buitenverblijf nodig (zie opties bij deze ovens). Vertrouwde en degelijke PIZZAJOLLY® pizzaoven kwaliteit voor jaren pizzaplezier bij jou thuis.

Meer over de PIZZAJOLLY® Campeggio pizzaovens:

Wil je geen houtstoken maar wel de echte Italiaanse pizzaoven belevenis hebben? Dan zijn de PIZZAJOLLY® Campeggio pizzaovens op "gas" helemaal jouw ding! Geen rook, dus geen boze buren of reuk in je kleding. Gastgestookte pizzaoven, dus schoon en makkelijk. Wel hoge temperatuur, zeer hete ovenvloer en de perfect gebakken pizza! Precies volgens Napolitaanse wijze. Dat is echt ideaal. En deze pizzaoven is makkelijk overal mee naar toe te nemen. Dus ook pizza bakken op de "camping", feestje bij vrienden of waar dan ook. 

 

Gasgestookt Campeggio-Max (emozione)

Model: "Campeggio-Max". Italiaanse steenoven gebruiksklaar en compleet. Tafelmodel gasgestookte pizzaoven.
Details Campeggio-Max (emozione): Groot model. Afmetingen van de PIZZAJOLLY® Campeggio-Max: buitenmaat incl poortjes: 6 x 55 x 53 cm. Geschikt voor 2 grote pizza's Napolitaanse pizzastijl. Voor gebruik buiten in de tuin. Gasgestoookt.

 

Gasgestookt Campeggio-Mini (ardore)

Model: "Campeggio-Mini". Italiaanse steenoven gebruiksklaar en compleet. Klein tafelmodel gasgestookte pizzaoven voor thuis.
Details Campeggio-Mini (ardore): Tafel-model. Afmeting van de PIZZAJOLLY® Campeggio-Mini buitenmaat 46 x 55  x 42.5 cm incl de pootjes. Gewicht 21kg. Makkelijk verplaatsen. Geschikt voor 1 grote pizza in Napolitaanse pizzastijl. Vloeroppervlakte voor bakken is 40 x 40 cm Bakken op 400 graden. Voor gebruik buiten in de tuin. Gasgestoookt.
 

 

Prijs: Wij sturen u met plezier een prijslijst van al onze pizzaovens en hulpmiddelen! PIZZAJOLLY® Al ruim 15 jaar de nr1. pizzaoven in Nederland!

>Bekijk deze gasgestookte pizzaoven en meer pizzaoven modellen in de prijslijst en folder! >

 

- NIEUW!! Pizzaoven Model PIZZAJOLLY©  "Campeggio-Mini ardore"  &  "Campeggio-Max emozione" gasgestookt voor thuis!

 

 

Hier op de foto het oude model Campaggio. Deze worden niet meer gemaakt. We kunnen die nog leveren bij afname van minimaal 20 stuks (vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf). Voor dit model is de Campeggio-max en de Campeggio-mini de vervanger. Beide Campeggio-pizzaovens zijn op gas gestookt voor de perfecte Italiaanse pizza thuis.

 

Gebruik: In deze oven bakt u lekker grote pizza's. Per keer 1 grote Italiaanse pizza maar die is dan wel in een minuutje klaar! Ondanks het kleinere formaat van 50 x 52 cm heeft de oven genoeg ruimte om van alles te bakken. Op de stenen ovenvloer bak je in deze oven natuurlijk ook naast het houtvuur. Net als de grotere versies is de "PIZZAJOLLY pizzaoven Campeggio" natuurlijk lekker snel heet te stoken. Zo kun je deze houtoven dus op elk gewenst moment gebruiken.

Voor Pizza, Brood, Barbecue en Italiaanse ovenschotels!

Naast het bakken van pizza's is de PIZZAJOLLY pizzaoven Campeggio ook geschikt voor een Italiaanse barbecue. Ook voor het roosteren van een groot stuk vlees (een hele kip bijvoorbeeld), verse vis (zalm) of Italiaanse ovenschotel (lasagna) is deze kleine pizzaoven ook ideaal.

Door de goede isolatie rondom, blijft de oven echt lang heet. De warmte wordt goed vastgehouden in de vuurvaste stenen van de vloer en het ovenfront. Mede door de optimale verbranding gebruikt deze pizzaoven daardoor ook minder hout en is er haast geen rook! 

Vloerbrood en Focaccia!

En natuurlijk bak je in deze PIZZAJOLLY pizzaoven ook het lekkerste brood. Liefst direct op de hete stenen ovenvloer. Zodat je een brood krijgt met veel geur, smaak een een prachtige dikke korst! (broodrecepten voor de kleine pizzaoven). Genoeg plaats voor mooie grote broden maar ook voor het maken van bijvoorbeeld een focaccia met zeezout, olijf olie en rozemarijn!

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN