NIEUW!!

GASGESTOOKTE PIZZAOVEN "CAMPEGGIO"

PIZZAJOLLY© Campeggio de kleine pizza-oven gasgestookt!

Model: "Campeggio". Italiaanse steenoven gebruiksklaar en compleet tafelmodel gasgestookte pizzaoven
Model: "Campeggio-Max". Italiaanse steenoven gebruiksklaar en compleet tafelmodel gasgestookte pizzaoven
Uitvoering: Gasgestookt (op campinggas). Zeer mobiel door compacte vorm en lagere gewicht. Met deze handige kleine pizzaoven maak je echt overal pizza. Neerzetten, gasfles aansluiten, aansteken en al na zo'n 20 minuten kan de eerste pizza bij ruim 400 tot 500 graden de oven in. Bak pizza zonder de rooklucht maar wel echt Italiaans!

Details Campegio-Max: Geschikt voor 2 grote pizza's Napolitaanse pizzastijl. Voor gebruik buiten in de tuin.
Details Campegio: Geschikt voor 1 grote pizza in Napolitaanse pizzastijl. Voor gebruik buiten in de tuin.

 

Prijs: Wij sturen u met plezier een prijslijst van onze pizzaovens! "

>Bekijk deze gasgestookte pizzaoven en meer pizzaoven modellen in de prijslijst en folder! >

 

- Model PIZZAJOLLY¬©   "Campeggio"  &  "Campeggio-Max"

Gebruik: In deze oven bakt u lekker grote pizza's. Per keer 1 grote Italiaanse pizza maar die is dan wel in een minuutje klaar! Ondanks het kleinere formaat van 50 x 52 cm heeft de oven genoeg ruimte om van alles te bakken. Op de stenen ovenvloer bak je in deze oven natuurlijk ook naast het houtvuur. Net als de grotere versies is de "PIZZAJOLLY pizzaoven Campeggio" natuurlijk lekker snel heet te stoken. Zo kun je deze houtoven dus op elk gewenst moment gebruiken.

Voor Pizza, Brood, Barbecue en Italiaanse ovenschotels!

Naast het bakken van pizza's is de PIZZAJOLLY pizzaoven Campeggio ook geschikt voor een Italiaanse barbecue. Ook voor het roosteren van een groot stuk vlees (een hele kip bijvoorbeeld), verse vis (zalm) of Italiaanse ovenschotel (lasagna) is deze kleine pizzaoven ook ideaal.

Door de goede isolatie rondom, blijft de oven echt lang heet. De warmte wordt goed vastgehouden in de vuurvaste stenen van de vloer en het ovenfront. Mede door de optimale verbranding gebruikt deze pizzaoven daardoor ook minder hout en is er haast geen rook! 

Vloerbrood en Focaccia!

En natuurlijk bak je in deze PIZZAJOLLY pizzaoven ook het lekkerste brood. Liefst direct op de hete stenen ovenvloer. Zodat je een brood krijgt met veel geur, smaak een een prachtige dikke korst! (broodrecepten voor de kleine pizzaoven). Genoeg plaats voor mooie grote broden maar ook voor het maken van bijvoorbeeld een focaccia met zeezout, olijf olie en rozemarijn!

©2023  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN