Pizzaworkshop - de lekkerste italiaanse pizza thuis!

www.PIZZAWORKSHOP.nl Ook voor bedrijven!

 

Voor: workshops - pizzafeest - bedrijfsevenement, bakken op locatie, etc.

Exclusieve Workshops "Maak zelf de perfecte Italiaanse pizza "
Zelf bakken van Pizza is leuk en bovendien heel erg lekker. Voor een ieder die graag wil leren hoe je dan die "echte Italiaanse pizza" maakt, organiseert PIZZAJOLLY workshops op maat.

Pizzaworkshop

Leer hoe een goed pizzadeeg wordt gemaakt, ondek wat het geheim is van een smakelijke tomatensaus en proef de zelf gebakken houtovenpizza. Maak kennis met de mogelijkheden van een houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaoven.

 

Leuk en gezellig

Uiteraard zijn de workshops aangekleed met een lekker drankje en een hapje. De workshops vinden plaats na overleg en bij voldoende deelnemers. Bij voorkeur wordt er gewerkt in kleine groepen van 4 tot 10 personen.

Meer over bakken in de pizzajolly pizzaoven

Maak de perfecte pizza!

 

Exclusieve Workshop inclusief ingredienten, lesmateriaal, hapje, een drankje. Gebruik van een echte houtgestookte pizzaoven. Veel zelf doen, onder professionele begeleiding van een meester-bakker.


Plaats van de workshop:

De plaats van de workshop is altijd in overleg. We kunnen op locatie komen of verzorgen een geschikte locatie in de buurt van Maarsbergen (Utrechtse Heuvelrug). Er is ook een aangepaste invulling van het workshop programma mogelijk.

Aanmelden en info: via mail of tel. +31 (0)343 575 898

Ik wil meer weten over een pizzaworkshop

Workshop(s) voor bedrijven

Voor bedrijven stellen we graag een speciaal arangement samen. Invulling kan dan geheel worden afgestemd op de wensen van het bedrijf. Een workshop is erg geschikt om aan een zakelijk element te koppelen.

Thema's als teamvorming, samenwerking, kick off, etc. kunnen op speelse wijze in een "pizzaworkshop" worden verwerkt.

Leuke incentive!

Maar ook als incentive voor personeel of relaties zal een pizzworkshop aanslaan. Aan u de keuze: Leuk, lekker en leerzaam.
In ieder geval weer eens iets heel anders. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel +31 (0)343 575 898 of stuur een mail even.

Pizzafeest

Overigens kunnen wij ook zorgen voor versgebakken pizza's op uw (bedrijfs)feest. We komen met plezier Italiaanse pizza's bakken voor gasten en medewerkers. Dat kan voor een middag of deel van de avond of zelfs voor een heel evenment, beurs, etc. Vraag ons naar de mogelijkheden en een offerte op maat.

U herkent de echte PIZZAJOLLY pizzacateraars aan het gebruik van de opvallende houtgestookte pizzajolly pizzaovens!

Meer info over een workshop of pizzafeest voor mijn bedrijf

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN