ITALIAANSE HOUTGESTOOKTE PIZZAOVEN MODEL "PIZZAJOLLY® Originale 70"

Model: "Pizzaoven Originale 70" Italiaanse houtgestookte mobiele pizzaoven. Gebruiksklaar en zeer compleet. Het meest verkochte model pizzaoven in Nederland. Makkelijk in gebruik en erg leuk voor thuis. Jouw Pizza Party begint bij PIZZAJOLLY®

Compleet uitgevoerd. Meteen gebruiken! Extra opties mogelijk, Zie prijslijst >

Uitvoering pizzaoven "PIZZAJOLLY® Originale 70 Pizza Party":

Houtgestookte Italiaanse pizzaoven met dikke stenen ovenvloer. Mobiel, dus makkelijk te verplaatsen. Bijvoorbeeld op een van de bijpassende PIZZAJOLLY® buitenkeukens. Maar de PIZZAJOLLY® pizzaovens kunnen ook goed op jouw eigen stevige tafel of buitenkeuken staan!

Echt Italiaanse pizzaoven dus zekerheid voor jaren!

Standaard zijn de PIZZAJOLLY® pizzaovens al voorzien van alle benodigdheden. Bijvoorbeeld een afneembare schoorsteen met handige regelklep. Een degelijke rvs-ovendeur met "voetjes". Ook heeft de PIZZAJOLLY® standaard een ingebouwde thermometer. Zo kun je nog beter de oven temperatuur regelen. Met een afmeting van 70 x 70 cm is een PIZZAJOLY "Originale 70 Pizza Party" geschikt voor elke tuin!

De PIZZAJOLLY® "Originale 70 Pizza Party" is de ideale familie pizzaoven voor thuis in de tuin. Makkelijk in gebruik, genoeg ruimte voor het maken van pizza, brood, Italiaanse ovengerechten en zelfs een barbecue. "

PIZZAJOLLY® Houtoven Originale 70 Pizza Party"

 Ja ik wil een prijslijst en folder

PIZZAJOLLY® Pizzaoven het hele jaar door te gebruiken.

De PIZZAJOLLY pizzaovens zijn de enige pizzaovens die het hele jaar door buiten kunnen staan. Regen, wind, sneeuw of koud weer geen probleem. Eerst langdurig droogstoken is niet nodig! Dus je maakt ook in de winter, herfst en voorjaar pizza en andere lekkere gerechten!

De pizzaovens van PIZZAJOLLY zijn bewezen Zeer geschikt voor buiten gebruik! (Zie ook "Al 10 jaar buiten!" En nog steeds top!). Veel PIZZAJOLLY ovens staan al meer dan tien jaar in weer en wind buiten en zijn nog steeds wekelijks in gebruik.

PIZZAJOLLY® kies voor kwaliteit en duurzaamheid!

Wij willen graag dat u voor jaren plezier heeft van uw houtgestookte pizzaoven. De PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn dan ook voorzien van een unieke vuurvaste stenen ovenvloer van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit. Ook zijn de PIZZAJOLLY® pizzaovens rondom voorzien van een dikke isolatie laag. De warmte blijft daardoor lang in de houtoven behouden. Opstoken tot meer dan 400 graden is geen probleem. Toch blijft de buitenzijde van de PIZZAJOLLY® pizzaoven dan relatief koel. Dat is wel zo veilig met kinderen in de buurt.

Met de houtgestookte PIZZAJOLLY® pizzaoven voor buiten is helemaal compleet. Zelf bouwen van je pizzaoven is niet nodig. De PIZZAJOLLY® pizzaoven is na aankoop meteen te gebruiken.

 

PIZZAJOLLY® al meer dan 10 jaar de nr. 1 pizzaoven in Nederland!

JA, IK WIL EEN PIZZAJOLLY "ORIGINALE 70 Pizza Party" PIZZAOVEN!

Lekkere ruime pizzaoven voor veel pizza!
In de "PIZZAJOLLY Originale 70 Pizza Party" pizzaoven is genoeg ruimte voor het bakken van zeker 2 grote Italiaanse pizza's per keer. Natuurlijk bak je de pizza's naast het houtvuur op ruim 400 graden. En als handig hulpmiddel bij het stoken, zit er in de oven een rvs houtdrager en een rvs vuurscherm. Zo maak je makkelijk het vuur aan en blijft door het vuurscherm de ovenvloer mooi schoon. Dus weinig onderhoud nodig.

Robuuste Italiaanse pizzaoven met optimale isolatie!
De PIZZAJOLLY "Originale 70 Pizza Party" pizzaoven is rondom voorzien van een zware isolatie laag. In combinatie met de robuuste vuurvaste stenen ovenvloer en de extra dikke vuurvaste stenen ovenfront blijft de warmte extra lang in de pizzaoven behouden. Ideaal voor Italiaanse pizza maar ook voor echt vloerbrood en oven-gerechten die lang moeten bakken. Bekijk hier ook de leuke recepten voor in de pizzaoven.

Stuur mij een bestelformulier met prijzen!

Makkelijk in gebruik voor thuis!

Lekker makkelijk in gebruik! Neerzetten, hout in de pizzaoven, aansteken en al na zo'n 20 minuten kan je eerste pizza bij ruim 350 tot 400 graden de oven in. Zo wordt jouw echte Italiaanse pizza echt heerlijk krokant gebakken naast het houtvuur. En zoals het hoort in een echte houtgestookte pizzaoven al in minder dan een minuut. Dus niet eerst uren stoken voor je kunt beginnen met je pizzaoven. Maar gewoon pizza's bakken op het moment dat het jou het beste uitkomt!

PIZZAJOLLY© pizzaoven gebruiks ervaring:

In deze pizzaoven bakt je per keer makkelijk 2 grote pizza's (zie filmpje 2 pizza's in de PIZZAJOLLY pizzaoven model Originale 70 Pizza Party!). Maar de PIZZAJOLLY houtoven is door de extra grote binnenruimte ook super voor bijvoorbeeld het bakken van vloer-brood, een Italiaanse barbecue, oven-gerechten en meer. Kortom de ideale pizzaoven voor thuis in de tuin!

Super geïsoleerd dus weinig rook!

De professionele isolatie, de speciale vuurvaste ovenvloer, extra zwaar ovenfront met deur en het unieke ontwerp zorgen er voor dat de PIZZAJOLLY pizzaoven lang zijn warmte vast houdt. De plaatsing van de schoorsteen aan de achterzijde en een extra rvs-rook-plaat in de oven zorgen voor optimale verbranding. Dus weinig rookvorming en mooi rustig vuur. Bovendien gebruikt u in de PIZZAJOLLY pizzaovens daardoor voor het stoken veel minder hout.

JA, Deze wil ik bestellen!
Bestel nu of vraag een folder >>

Mobiel of vast te plaatsen: Wat zo leuk is aan de PIZZAJOLLY® model "Originale 70 Pizza Party": hij kan overal worden gebruikt. Door de optimale verbranding, heeft u nauwelijks rookvorming. Op een van de buitenkeukens met wielen zet u hem overal in de tuin. En met een dak-door-voer, krijgt de oven naar keuze zelfs een vaste plaats onder bijvoorbeeld uw overkapping of buitenkeuken!

Gratis! bij uw PIZZAJOLLY - Pizza Party houtoven: Startpakket voor Italiaanse pizza met o.a. Nederlandse instructies, ons succesvolle Italiaanse pizzarecept! Certificaat van echtheid en 2 jaar garantie.

KIES WEL ECHT ITALIAANS!  PIZZAJOLLY®

PIZZAJOLLY® Introduceerde de "Originale 70 Pizza Party" pizzaoven al in 2005 in Nederland. Deze exclusief voor PIZZAJOLLY in Italië gebouwde houtgestookte PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn dus al meer dan 15 jaar de meest verkochte in Nederland.

KWALITEIT 100% ITALIAANS

PIZZAJOLLY® betekent kiezen voor de beste kwaliteit. U koopt een pizzaoven met een mooi design. De pizzaovens zijn echt en 100% made in Italy. De PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn bovendien voedselveiligheid en hebben vooral een bewezen lange levensduur! Sommige van de PIZZAJOLLY® houtovens staan al meer dan 15 jaar in weer en wind bij klanten buiten in de tuin! 

Het succes van de PIZZAJOLLY® pizzaoven kent navolgers. Die kopie-ovens zien er van een afstand wellicht uit als een PIZZAJOLLY® en lijken voor de onwetende koper hetzelfde te bieden als de Originele PIZZAJOLLY® pizzaovens. Echter hebben de goedkope namaak pizzaovens (vaak uit China of Portugal) niets met de Originele wat duurdere PIZZAJOLLY® pizzaovens te maken en zijn kwalitatief zeker niet te vergelijken. Ga voor de echte! Zo heeft u gegarandeerd ook na vele jaren nog plezier van "uw beste aankoop ooit!". Wij laten u graag zien waarom!

Eerst de PIZZAJOLLY - pizzaovens bekijken? Dat kan! Bel +31 (0)343 575 898 voor een afspraak!

 

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN