Pizzagereedschap - Atrezzature

Bij uw PIZZAJOLLY® houtgestookte pizzaoven gebruikt u graag het beste pizzagereedschap. Professionele pizzabakkers kwaliteit die staat voor gemak, handig in gebruik en lange levensduur. Te bestellen bij aankoop van uw houtgestookte pizzaoven maar ook los te koop. Vraag onze folder en de prijslijst met het pizzagereedschap van PIZZAJOLLY®.

Set van twee RVS pizza scheppen.

Dit is echt onmisbaar bij uw houtgestookte pizzaoven.

Deze pizzascheppen hebt u nodig als u de echte Italiaanse pizza's wilt bakken. De grote pizzaschep gebruikt u om de pizza van de werktafel op te scheppen en vervolgens op de ovenvloer te leggen. Door het grote blad kunnen pizza's makkelijk worden geschept zonder plakken.

De kleinere pizzaschep gebruikt u om de pizza's tijdens het bakken te verplaatsen. Is de pizza klaar (in een echte PIZZAJOLLY® pizzaoven is dat naast het houtvuur en bij de hoge temperatuur al na een minuutje), haalt u de pizza er met de kleine pizza-schep heel handig weer uit.
Omdat u de kleine pizzaschep alleen in de oven gebruikt, blijft uw "grotere" pizzaschep netjes en gaat het opscheppen van de pizza's zonder probleem.

De pizzascheppen set zijn van RVS en hebben een aluminium handvat. De PIZZAJOLLY® pizzascheppen zijn daardoor licht en handzaam in gebruik. De pizzascheppen zijn zeer duurzaam en handig schoon te houden. En wat handig is, u kunt ze gewoon buiten laten hangen (of staan). Zo kun je snel aan de slag met je pizzaoven!

Pale per la pizza = Pizzascheppen

Kijk in de PIZZAJOLLY folder voor meer info en Bestel de scheppen bij uw pizzaoven!

Professioneel pizzames RVS

Met deze grote RVS pizzasnijder van PIZZAJOLLY kan pizza na pizza worden gesneden. Voor de echte pizzabakker. Vaatwasser bestendig, blijvend scherp.

Mooie degelijke echt professionele kwaliteit. Vraag een folder

Platte pizzasaus lepel RVS

Met deze saus doceerlepel kunt u uw pizzasaus heel handig en snel over de pizzabodem verdelen. Door de platte onderzijde is de tomatensaus in een beweging gelijkmatig over de hele pizza verdeeld. Geen geknoei meer maar elke keer weer een super resultaat. Professionele kwaliteit.


Bestel de lepel meteen hier of Vraag een folder!

RVS ophangbeugel voor pizza scheppen.

Uw Pizzascheppen voortaan netjes opgehangen aan de muur!

Exclusief in Nederland alleen bij PIZZAJOLLY Pizzaovens te koop!!

RVS ophangbeugel voor pizzascheppen. Uw scheppen netjes opgeborgen als u ze niet gebruikt. Tevens ruimte voor bijvoorbeeld een sauslepel, thee-doek, ovenhandschoen en meer! Mooi om te zien en handig in gebruik. Dit model bevestigd u aan de muur!
Tevens verkrijgbaar een PIZZAJOLLY RVS pizzascheppen houder voor aan uw buitenkeuken! zie hier onder.

Vraag een folder of bestel mee bij uw PIZZAJOLLY pizzaoven!

RVS beugel voor het neerzetten van PIZZAJOLLY pizzascheppen.

Uw Pizzascheppen voortaan netjes naast uw oven neerzetten!
PIZZAJOLLY heeft voor u, de RVS pizzascheppen houder ontwikkelt. Deze RVS pizza scheppen drager kunt u bijvoorbeeld aan uw buitenkeuken bevestigen. Zo zet u voortaan uw pizzascheppen handig neer naast uw PIZZAJOLLY pizzaoven.

Omvallen is er niet meer bij. Uw scheppen blijven mooi scherp, schoon en zijn altijd makkelijk te pakken voor het opscheppen van de volgende houtovenpizza!

Dit model pizzascheppen houder bevestigd u aan het buitenkeuken meubel.
Tevens verkrijgbaar een RVS pizzascheppen houder voor aan de muur!

Vraag een folder of bestel direkt bij uw oven!

Oliera RVS (1 liter Olijf Oliekannetje)


De echte pizzabakkers weten het! Op een goede Italiaanse pizza gaat vlak voor het bakken olijfolie op de pizzabodem. Met deze RVS Oliera kunt u het professioneel aanpakken. Hiermee giet u een mooi dun straaltje olijfolie van goede kwaliteit op uw houtovenpizza's. Geen geknoei, en altijd lekker!

Mooi om te zien en handig in gebruik.

©2023  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN