Vragen en antwoorden over pizzajolly pizzaovens

Wij krijgen regelmatig vragen over het kopen en gebruiken van een Italiaanse houtgestookte pizzaoven voor thuis. Hier zijn veelgestelde vragen en antwoorden voor u verzameld. Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan even een berichtje en wij geven u graag meer info over pizzaovens.

 • Is een pizzaoven in de tuin een goede investering?

  Ja! Een PIZZAJOLLY® pizzaoven is een hele goede investering!

  Onze stelling is dat u met de aanschaf van een PIZZAJOLLY pizzaoven en buitenkeuken heel wat kunt besparen. Je raakt de tel al snel kwijt. Maar een ding is zeker je bakt echt heel veel pizza's in een PIZZAJOLLY pizzaoven.

  Een rekensommetje:
  - U neemt uw PIZZAJOLLY pizzaoven nu in gebruik
  - U heeft die oven dan minimaal tien jaar in uw tuin staan.
  - U maakt dan om de week een keer pizza (maar wij weten dat dat meestal veel vaker zal zijn)
  - Dat zijn dan bijvoorbeeld zo'n 25 weken per jaar.
  - Stel dat u per keer 8 pizza's bakt (gemiddeld).

  DAT KOMT AL SNEL OP:  2000 pizza's die u maakt in uw PIZZAJOLLY® PIZZAOVEN!!!!!

  Nog niet overtuigd? Lees dan nog even verder. Stel u koopt nu bijvoorbeeld om de week 4 of meer "betere" afhaal-pizza's, dan bespaard u al snel heel wat Euro's!
  Prijs afhaal pizza bijv. Eur 5,-- (Maar vaak duurder) en uw eigen pizza met een kostprijs van circa Eur 2,--
    Dan is na een jaar uw besparing zeker al (3x4x25) 300 Euro!
  En dan hebben we het nog niet eens gehad over het plezier van het zelf maken van pizza. En het feit dat uw zelf gemaakte houtoven-pizza's echt zo veel lekkerder zijn!!

  Wij zijn benieuwd hoeveel pizza's u gaat maken in de PIZZAJOLLY® pizzaoven?

  Bel 0343 575 898 voor meer info of vraag een folder met prijslijst via de mail!

  Meer weten en zien? Kom naar een demodag of bestel nu meteen uw PIZZAJOLLY®.

   

   

 • Hoeveel pizza's gaan er in een buitenoven van PIZZAJOLLY?

  Altijd lekker veel ruimte in een PIZZAJOLLY® pizzaoven!

  De pizzaovens van PIZZAJOLLY zijn door het uitgekiende compacte ontwerp verrassend ruim van binnen. Ovens van andere merken zijn van binnen vaak veel kleiner en veel groter van buiten! Daarom is de keuze voor een pizzaoven van PIZZAJOLLY® snel gemaakt. De pizzaoven die voor elke tuin een geweldige aanwinst is!

   2 grote pizza's per keer in de "Originale 70 pizzaoven"

  Zo is onze veel verkochte PIZZAJOLLY "Originale 70" pizzaoven van binnen echt ruim. Maar liefst 61cm x 61 cm. Hier gaan dus met gemak twee grote pizza's tegelijkertijd in.
  Tevens is er dan nog voldoende ruimte over voor het houtvuur naast de pizza! Voor de meeste thuis pizzabakkers is dit voldoende ruimte. Snel voor ieder een pizza klaar!

   3 tot 4 grote pizza's naast het houtvuur in de professionele PIZZAJOLLY®  "XL Molto Pizze" pizzaoven.

  Het nieuwste model de XL pizzaoven PIZZAJOLLY "Molto Pizze"  is van binnen zelfs 60cm x 80 cm groot! In deze pizzaoven bakt u met gemak 3 tot 4 grote pizza's tegelijkertijd! Lekker veel ruimte dus. Ook voor bijvoorbeeld het bakken van brood, foccacia, plaatpizza, ovenschotel of roosteren van vlees. Professionele pizzaoven ook voor thuis!

  Meer weten over de pizzaovens van PIZZAJOLLY® ? Vraag ons een folder of bel voor informatie 0343 575 898!

   

   

   

   

 • Wat is de levertijd van een PIZZAJOLLY pizzaoven?

  De vraag is vaak: Hoe snel wilt u aan de slag met uw pizzaoven?

  Wij proberen onze klanten altijd zo snel mogelijk een pizzaoven en buitenkeuken te leveren. Soms kan dat zelfs meteen dezelfde dag al! Wij hebben pizzaovens vaak al op voorraad staan maar zijn geen webshop die door derdern laat versturen. De pizzaovens komen altijd uit ons eigen magazijn en zijn eerst gecontroleerd op kwaliteit voor ze aan u geleverd worden.
  De buitenkeukens - pizzameubels worden door ons team speciaal voor u gebouwd en hebben vaak wat tijd nodig. Het beste is om even contact met ons op te nemen over uw bestelling.

  Vraag PIZZAJOLLY pizzaovens naar de mogelijkheden voor uw bestelling!
  +31 (0)343 575 898 of mail via de website en vraag een bestelformulier!

   

 • Kan ik in de PIZZAJOLLY oven ook brood bakken?

  BROOD BAKKEN IN EEN PIZZAOVEN

  In een PIZZAJOLLY pizzaoven bakt u zelf het lekkerste brood!
  Omdat de pizzajolly pizzaoven de warmte lang vast houdt, is het bakken van brood in de pizzajolly oven geen probleem. Door de "aflopende-warmte" van het houtvuur krijgt uw brood een heerlijke krokante korst en een smaak die alleen met een houtoven mogelijk is. Bovendien blijft zelf gebakken vloerbrood lang vers. Dus ook de volgende dag nog lekker genieten.

  Is brood bakken in de PIZZAJOLLY pizzaoven moeilijk?
  Met de tips die wij u geven, maakt ook u de heerlijkste verse broden in de PIZZAJOLLY houtoven. Hier vindt u een recept voor brood uit de houtoven Recept met werkwijze om zelf bijvoorbeel "Pane Integrale" (volkorenbrood uit de pizzaoven) te maken. Leuk om te doen en lekker om te maken. Ook voor beginnende thuisbakkers!

   

  Zelf brood bakken in de PIZZAJOLLY pizzaoven

   

   

  Ik wil een echte pizzaoven in mijn tuin? Vraag dan een folder aan, bestel nog vandaag uw eigen houtgestookte echt Italiaanse PIZZAJOLLY buitenoven en ga snel aan de slag! Mmmm.... dat smaakt

   

   

   

 • Welk hout gebruik ik voor de pizzaoven?

  Welk hout voor de PIZZAJOLLY pizzaovens?

  Wij adviseren voor de PIZZAJOLLY pizzaovens gebruik te maken van eiken hout. Deze wat hardere houtsoort bevat minder hars. Dus knettert dat minder en rookt minder vies. Eiken is bovendien vaster waardoor dat langer brand en meer warmte geeft. Wat wellicht nog belangrijker is, eiken geeft een heerlijke geur en een betere rook. Dat komt de smaak van uw pizza, brood of andere gerechten ten goede. En is voor uw omgeving ook aangenamer.

  Gebruik vooral schoon hout in uw PIZZAJOLLY pizzaoven
  Het is aan u welk hout het beste bevalt. Wel is het goed om te kiezen voor schoon hout (geen afvalhout met verf of lijm). Gebruik hout dat minimaal 2 jaar heeft kunnen drogen. En natuurlijk kunt u ook andere houtsoorten gebruiken als die al voorhanden zijn. Hou met stoken ook rekening met omwonenden. Met ons houtadvies en de stook instructies bij de pizzaoven moet dat goed lukken. Ons advies, nodig uw buren een keer uit voor een lekkere pizza!

 • PIZZAJOLLY© ovens en buitenkeukens bekijken?

  Ik wil een houtgestookte pizzaoven kopen!

  Leuk! U overweegt de aankoop van een PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven. Wij begrijpen dat u dan eerst wel eens wilt zien hoe de pizzaovens er in het echt uitzien.

  U bent van harte welkom bij PIZZAJOLLY in Maarsbergen. Op afspraak of op een van de gezellige PIZZAJOLLY demodagen. Op de demodagen is de PIZZAJOLLY pizzaoven altijd in werking te zien en bakken wij natuurlijk pizza's. En vertellen u alles wat u wilt weten over de PIZZAJOLLY pizzahoutovens! NU AANMELDEN VOOR EEN DEMODAG!

   

  VANDAAG AL BIJ PIZZAJOLLY KOMEN KIJKEN!!!

  U bent zo enthousiast dat u liefst vandaag al bij PIZZAJOLLY wil komen kijken? Bel ons dan even voor een afspraak op +31 0343 575 898. 
  Denkt u er zelfs over om bij uw bezoek meteen een pizzaoven mee-nemen? Dat kan vaak ook, maar bel of mailt u dan even vooraf om dat af te stemmen. Dan zorgen wij dat alles klaar staat bij uw komst. Buitenkeuken-meubels hebben een levertijd na bestellen. U kunt bij ons niet pinnen, wel via internet-bankieren of andere digitale oplossing. Contant betalen kan wel.

  BEL +31 (0)343 575 898 voor een kijkafspraak of info!

 • Hoe bestel ik een pizzajolly pizzaoven?

  IK WIL EEN PIZZAJOLLY BESTELLEN

  Bestel makkelijk en snel uw PIZZAJOLLY pizzaoven en buitenkeuken. Dat gaat heel makkelijk, kijk even op de pagina pizzaoven bestellen! Of bel ons op +31 0343 575 898
  Wij leveren door heel Nederland en in België.
  Heeft u nog vragen over de aankoop van een PIZZAJOLLY pizzaoven bel dan +31 0343 575 898 of mail ons uw vragen.
  Ook leuk! Kijk ook eens op onze Facebook.com/pizzajolly pagina!  En volg ons als fan.

 • Kan een PIZZAJOLLY pizzaoven buiten blijven staan?

  PIZZAJOLLY PIZZAOVEN HET HELE JAAR DOOR BUITEN GEBRUIKEN!!

  Uw PIZZAJOLLY® pizzaoven in de zomer, herfst, winter en voorjaar!

  Alleen de echte PIZZAJOLLY® houtgestookte pizzaovens kunnen zonder probleem buiten blijven staan. Door de unieke beschermde constructie, is de pizzajolly pizzaoven goed bestand tegen het Nederlandse klimaat. Laat maar komen die regen en sneeuw!
  Hierdoor staat de buitenoven het hele jaar door tot uw beschikking. Ook met een stevige vorst, regenbui, sneeuw of wind kunt u gebruik maken van uw pizzaoven. Meer weten? kijk in het foto-album op de website voor foto's van de PIZZAJOLLY buitenoven in de winter!

  AL 15 JAAR BUITEN IN WEER EN WIND:
  Wij verkopen de PIZZAJOLLY® pizzaovens al vanaf 2005 in Nederland en Belgie. Als eerste leverancier in Nederland weten wij door jaren klantervaring, dat het met de duurzaamheid in weer en wind wel goed zit! Heel wat van de PIZZAJOLLY® buitenovens staan al jaren in weer en wind buiten. En worden nog wekelijks gebruikt door de tevreden thuis-pizzabakkers.
  Dat zegt wat over de kwaliteit en duurzaamheid van de PIZZAJOLLY pizzaovens! Een aankoop voor jaren pizza-plezier!
   

  Meet weten over de kwaliteit en garantie op de pizzajolly pizzaovens?

  Bel +31 (0)343 575 898 of mail ons met uw vragen   of kom een keer kijken bij ons in Maarsbergen.

 • Garantie en duurzaamheid?

  PIZZAJOLLY© pizzaovens al vanaf 2005 in Nederland en Belgie!

  PIZZAJOLLY© introduceerde als eerste de pizzaovens voor thuis in 2005 in Nederland en België. Inmiddels hebben de pizzajolly pizzaovens bewezen zeer duurzaam te zijn. Na ruim 15 jaar in weer en wind werken de eerst verkochte PIZZAJOLLY© pizzaovens nog steeds optimaal en zien er goed uit!

  Niet voor niets horen wij regelmatig van klanten terug dat ze erg tevreden zijn met de aankoop van hun PIZZAJOLLY©.  Kijk ook maar eens op onze Facebookpagina voor meer leuke reacties! www.facebook.com/pizzajolly

   

  PIZZAJOLLY© DAN WEET U DAT HET KWALITEIT IS!

  Omdat het PIZZAJOLLY© succes graag gevolgd wordt, waarschuwen wij klanten voor de "kopie" van de PIZZAJOLLY© pizzaoven. Deze, vaak wel heel erg goedkope ovens, komen niet eens uit Italie. Het zijn vaak "Chinese" of "Portugese" producten, zonder garantie en lage kwaliteit. Afmetingen en kwaliteit van gebruikte materialen zijn echt anders (kan die oven echt jaar in jaar uit buiten blijven staan?). PIZZAJOLLY© heeft dan ook niets met deze bedrijven te maken. Ons advies: voorkom teleurstelling en vergelijk goed (met name kwaliteit, bouw en de bewezen duurzaamheid!). Wilt u lang plezier van uw aankoop? Dan is de PIZZAJOLLY® pizzaoven een bewezen goede keuze. Wij vertellen u graag meer.

  Vraag PIZZAJOLLY© om meer informatie! En kom kijken!

  PIZZAJOLLY© 2 JAAR GARANTIE - PRODOTTO IN ITALIA

  Alleen op een echte PIZZAJOLLY© pizzaoven en buitenkeuken krijgt u 2 jaar garantie. Bovendien profiteert u van onze jarenlange ervaring met pizzaovens en professionele achtergrond in de bakkerijbranche. Wij staan voor levering van kwaliteit voor een eerlijke prijs en met duidelijke instructies en service. Ook nog jaren na aankoop!

 • Wat kost een PIZZAJOLLY pizzaoven?

  PRIJSLIJST EN FOLDER PIZZAJOLLY

  Ik kan op de website geen prijzen vinden? Wat kost een PIZZAJOLLY© houtgestookte pizzaoven met buitenkeuken?

  Omdat het aanbod van de PIZZAJOLLY© PIZZAOVENS en PIZZAJOLLY© Buitenkeukens regelmatig wordt uitgebreid, hebben wij er voor gekozen geen prijzen op de website te zetten. Wij zijn dan ook geen webwinkel die maar wat doorschuift en voor de laagste prijs gaat. Tevens willen wij u graag goed informeren over uw aankoop. En dat gaat verder dan wat prijzen op de website! Wilt u kwaliteit, vertrouwen en een aankoop voor jaren plezier dan kiest u voor PIZZAJOLLY® pizzaovens!

  Graag sturen wij aanstaande thuis-pizzabakkers een folder (pdf) met prijslijst per mail. U heeft dan een goed overzicht van alle mogelijkheden. Uiteraard helpen wij graag bij vragen of bij bestellen van uw PIZZAJOLLY pizzaoven. Bel +31 (0)343 575 898 of mail ons.

  JA, stuur mij nu a.u.b. een folder en prijslijst pizzaovens en meubels!

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN