Pizzaoven bestellen uw PIZZAJOLLY pizzahoutoven snel in huis!

Zo bestelt u snel uw Italiaanse PIZZAJOLLY pizzaoven:

Volg de onderstaande stappen om snel uw PIZZAJOLLY pizzaoven en buitenkeuken te bestellen. Alle informatie over het aankopen van een Italiaanse houtgestookte pizzaoven voor thuis hebben wij op deze pagina voor u verzameld. Zijn er nog vragen of wilt u de pizzaovens eerst in werking zien? Bel +31 (0)343 575 898 of mail ons even. Kijk ook op www.facebook.com/pizzajolly

Stap 1. INFO & BESTELLEN

Vraag info voordat u besteld:

Wij sturen u eerst graag uitgebreide informatie over de PIZZAJOLLY pizzaovens (verschillende modellen) en bijpassende buitenkeukens of handig pizzagereedschap zoals onze PIZZAJOLLY rvs pizzascheppen).

STUUR MIJ INFO >>   Prijzen-bestelformulier en folders (pdf)

BESTELLING PLAATSEN:

  1. Vul het bestelformulier volledig in en mail het naar PIZZAJOLLY
  2. Geen formulier? Vraag er een! of zet uw bestelling in de mail!
  3. U ontvangt dan per mail een bevestiging van uw bestelling
  4. U verzorgt de betaling per bank aan PIZZAJOLLY
  5. Na ontvangst van uw betaling is de bestelling bij ons in opdracht.

JA, IK WIL NU EEN PIZZAOVEN BESTELLEN >>>

Stap2.: afleveren / ophalen

 

Levertijd
Na ontvangst van uw bestelling en betaling laten wij u weten wat de levertijd van uw PIZZAJOLLY pizzaoven en bestelde buitenkeuken meubels is.

 

Afleveren of zelf ophalen!
U ontvangt bericht wanneer uw bestelling gereed staat of verzonden kan worden naar uw adres! Dit gaat altijd in goed overleg (wij rekenen bezorgkosten).


LET OP! De pizzaovens van PIZZAJOLLY zijn vaak uit voorraad leverbaar. Leuk, want dan kunt u al snel aan de slag! Indien gewenst soms al dezelfde dag!

 

Aan de slag met uw PIZZAJOLLY
Na afleveren of zelf ophalen kunt u meteen aan de slag met uw eigen PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven voor thuis! Wij voorzien uw pizzaoven en pizza-hulpmiddelen van uitgebreide Nederlandse informatie en handige tips. Bovendien ontvangt u het echte Italiaanse pizzarecept van PIZZAJOLLY cadeau.


Vragen?  Bel 0343 575 898 of mail PIZZAJOLLY!

Stap 3.: Service

Wij stellen u als klant graag centraal. PIZZAJOLLY zal alles uit de kast halen om u zo goed mogelijk te helpen. Om het bestellen en afleveren voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen hier nog enkele aanvullende zaken:

 

 

Instructie eerste gebruik!

U ontvangt bij de oven altijd een Nederlandse handleiding en garantieverklaring. Tevens kunt u voor vragen na aankoop bij ons terecht.

Ondersteuning door de pizzaoven specialist!
PIZZAJOLLY introduceerde als eerste de houtgestookte pizzaoven voor thuis in Nederland en Belgie.
Al vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in Italiaanse pizzaovens. Voor de echte Italiaanse pizza's. Wij delen onze ervaringen en die van onze klanten natuurlijk ook graag met u. Niet voor niets zijn de klanten die de PIZZAJOLLY pizzaovens al ruim 10 jaar in gebruik hebben nog steeds enthousiast!

Kijken en een demo?

Wilt u liever eerst even komen kijken? Dat kan, bel of mail dan voor een afspraak! Een oven meenemen bij uw bezoek? Meestal is dat geen probleem. Omdat wij een magazijn op een ander adres hebben, is het handig vooraf wel even te overleggen. Bel 0343 575 898 of mail PIZZAJOLLY

Betalen contant, maar liever per bank!
Pinnen is bij ons niet mogelijk! Contante betaling kan wel. Echter ontvangen wij uw betaling liever vooraf per bank! Voor u en ons wel zo handig en veilig. 

Meer vragen? Kijk ook op de pagina veelgestelde pizzaoven vragen

Demo pizzajolly pizzaoven bijwonen? Even aanmelden graag!

*wijzigingen in prijs, kleur, samenstelling, aanbod, etc. worden altijd voorbehouden. Door eigen productie in Italiƫ kunnen prijzen en assortiment wijzigen.

©2018  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN