Barbecue in de PIZZAJOLLY pizzaoven!

De mogelijkheden van uw PIZZAJOLLY buitenoven zijn eindeloos. Zo kunt u in de pizzaoven ook barbecuen. Met de speciale PIZZAJOLLY barbecue-set gaat dat echt super! Vlees, vis of groenten worden mooi gelijkmatig geroosterd en gaar gemaakt. Gezond en lekker!

Een Italiaanse barbecue iets nieuws!

Een "Italiaanse" barbecue, een klein vuur aan de zijkant en bakken maar! Met de speciale pizzajolly barbecue-set gaat dit echt super.

Vlees, vis lekkere groenten snel klaar en zonder te verbranden. Door de uitgekiende warmteverdeling in de pizzajolly ovens ontstaat een indirecte barbecue warmte. Hierdoor wordt het vlees gelijkmatig geroosterd.

Veilig met kinderen in de buurt!

Doordat de pizzajolly oven op werkhoogte staat, is barbecuen in de buitenoven ook nog een stuk veiliger dan het open vuur van een vaak laag geplaatste barbecue. Met kinderen in de buurt wel zo prettig.

Presenteer bij de barbecue liefst uw eigen gebakken ovenvers brood of broodjes (vroeg uit de veren maar!). Door de intense verhitting en de rook in deze echte italiaanse buitenoven krijgen gerechten uit de PIZZAJOLLY extra smaak en geur. Sappen blijven beter in vlees en vis behouden. Bovendien blijft de oven door de goede isolatie rondom, erg lang op temperatuur.


vraag hier een folder

Italiaans brood uit je eigen oven!

Kan het mooier? Naast heerlijke pizza's, ovenschotel met groentes, vlees of vis maak je natuurlijk ook vers brood in je pizzaoven.

Italiaans brood is er in veel varianten. Erg leuk om zelf telkens weer een andere soort te bakken. Bekend zijn de ciabatta en focaccia, met rozemarijn, zeezout of olijven. Ook het gewone Nederlandse brood is natuurlijk leuk om te maken. Lekker kenden en lang laten rijzen. Dan de oven op zo'n 225 graden en al snel staat er een geurig brood op tafel. Buonissima!

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN