Zelf pizza maken! Maak thuis de lekkerste Italiaanse houtoven pizza!

Zelf Italiaanse pizza maken!

Hoe maak ik zelf Italiaanse pizza? Is pizza maken moeilijk? Welnee!
Kijk zelf maar hoe leuk en makkelijk het is om in een houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaoven zelf de echte Italiaanse pizza te bakken. En wat nog leuker is, omdat u het pizzadeeg, de pizzasaus en het pizza-beleg zelf maakt, smaakt de pizza niet alleen lekkerder, zelfgemaakte pizza is ook nog eens gezonder!

Stap voor stap zelf houtoven pizza maken:
Op onderstaande foto's laten we zien hoe u de lekkerste pizza ook zelf kunt maken. Wilt u meer weten en al snel zelf aan de slag gaan? Mail of bel +31(0)343 575 898 voor meer info. Wij vertellen u graag meer en laten u tijdens een demo ook zien hoe het werkt! (Klik op de onderstaande foto's voor een grotere afbeelding!)

PIZZABODEM

Rollen, gooien, als de pizzabodem maar dun wordt! Iedereen kan het. Wel met bloem strooien anders plakt uw mooie pizza-bodem aan de werktafel vast!

PIZZASAUS

Zelf makkelijk te maken. Vers, met kruiden en knoflook. Met italiaanse pomodori natuurlijk het lekkerst. Dun aan brengen met de pizza-sauslepel!

PIZZADEEG RECEPT?

Ons "geheim"? Hou het simpel: Bloem, Water, zout en gist! Wel lekker lang kneden natuurlijk. Dan voor veel smaak en geur het deeg zo lang mogelijk laten rusten!
Bezoek PIZZAJOLLY op een van de demodagen dan vertellen we u graag wat wij leerde in Italia.

BAKKEN IN DE PIZZAJOLLY PIZZAOVEN

Uw pizza is klaar om gebakken te worden in de houtgestookte pizzaoven. Met de grote pizzaschep neemt u de pizzabodem in een vloeiende beweging op en schuift hem vervolgens in de hete oven van de pizzaschep af op de ovenvloer.
 

Tip! van PIZZAJOLLY voor de pizzabakker: probeer het opscheppen van de pizza eerst een paar keer uit, met een deegbodem zonder saus en beleg!

Nu nog enkele minuutjes in de houtoven en.... La Pizza e Pronta! Buon appetito.

MIJN PIZZA! ZELFGEMAAKT HET LEKKERST

Zelfgemaakt, mijn eigen pizza uit de PIZZAJOLLY houtoven. Heerlijk!

Zelf pizza maken is erg leuk. Iedereen vindt het lekker! Kinderen, vrienden en familie samen aan de slag. Pizzafeest bij u thuis, het hele jaar door. Snel warm, makkelijk in gebruik en geen last van regen, wind of kou! Ook voor een barbecue, lekkere gerechten en zelf gebakken brood!

Meer weten, ook zelf aan de slag met een pizzaoven in de tuin? Vraag nu een folder over de PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis!

PIZZA BELEG #MEERISMINDER

Tip van PIZZAJOLLY voor echt lekkere houtovenpizza! Doe er vooral niet te veel op. Voor Italiaanse pizza is het beste advies: #meerisminder. Kies voor een afgewogen combinatie van pizzabeleg.

Combineer lekkere tomaatjes (pizzasaus) met mozzarella, basilicum, evt. wat kruiden en olijfolie. Voeg naar wens bijvoorbeeld nog ansjovis of tonijn en ui, ham, kaas of salami toe. Maar vooral niet te veel, en smaken die bij elkaar passen! Zo maakt u een dunne Italiaanse houtovenpizza juist extra lekker.

Meer over houtovenpizza...

PIZZA!
Zo wordt een pizza pas echt lekker

Het leuke van zelf pizza maken is dat vrijwel iedereen het lekker vind. Voor de kinderen zit u al snel goed met een "pizza Margharita" ("Pizza margharita" is de meest gegeten pizza belegd met tomaat, mozzarella-kaas en basilicum). Lekker eenvoudig maar altijd erg smaklijk! 

Voor de volwassen pizzaliefhebber zijn er heel wat meer pizza-varianten mogelijk. Maak zelf een pizza "Prosciutto e Funghi" (een zelfgemaakte pizza met Italiaanse Ham en champignons). Of laat je gasten zelf een pizza-picante met Salami en rode pepers bakken. Of wat denk je van een pizza "Al Tonno", belegd met stukjes Tonijn, lekkere olijfolie en rode ui. Lekker toch!

Bekijk hier meer pizza recepten om zelf te maken in de PIZZAJOLLY pizzaoven!

PIZZA DIE MAAK IK VOORTAAN LIEVER ZELF! PIZZAJOLLY®

 

 

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN