PIZZAOVEN Demodagen PIZZAJOLLY® houtgestookte pizzaoven

Tijdens onze pizzaoven demonstratie-dagen kunt u op een gezellige "huiselijke wijze" kennis maken met de houtgestookte Italiaanse PIZZAJOLLY® pizzaovens voor thuis!

PIZZAJOLLY® PIZZAOVEN DEMODAGEN

AANMELDEN DEMODAG PIZZAJOLLY

 

Ik wil nu al naar de pizzaovens komen kijken en meteen een pizzaoven kopen! Dat kan natuurlijk ook. 

- Bel of mail PIZZAJOLLY® voor een afspraak!

maak nu een kijk-afspraak
Bel PIZZAJOLLY® 0343 575 898

PIZZAOVEN IN DE TUIN! JA, LEUK!

Tijd voor de tuin. Jouw PIZZAJOLLY® pizzaoven is het hele jaar door klaar voor gebruik. De houtgestookte pizzaovens van PIZZAJOLLY kunnen gewoon buiten blijven staan! De pizzaovens zijn erg makkelijk in gebruik. Makkelijk stoken en in no time echt super heet. Je bakt jouw pizza op ruim 400 graden vlak naast het houtvuur. Maar ook brood en lekkere oven-gerechten. Een PIZZAJOLLY® pizzaoven is duurzaam en ook na jaren buiten nog steeds een aanwinst voor de tuin! Sneeuw of regen geen probleem. Het hele jaar door gebruik je jouw PIZZZAJOLLY pizzaoven! Niet voor niets zijn de PIZZAJOLLY pizzaovens al meer dan 15 jaar de meest verkochte pizzaoven van Nederland!

Gezellig samen met familie en vrienden pizza bakken!

Samen met je gezin, vrienden of familie thuis in de tuin Italiaanse houtoven pizza bakken. De sfeer en gezelligheid van het bakken in een echte houtgestookte pizzaoven maakt een PIZZAJOLLY® extra leuk! Enthousiast geworden? Ook met een PIZZAJOLLY® pizzaoven aan de slag? Vraag een folder prijs-bestelformulier. Kom kijken op een pizzaoven verkoop-demodag.
PIZZAJOLLY® de meest verkochte pizzaoven in Nederland. Leuk!

PS. Kijk ook even op de pagina: pizzaoven bestellen voor info over het kopen een PIZZAJOLLY® pizzaoven! Eerst meer zien? Bekijk hier pizzaoven filmpjes! Of foto's van de PIZZAJOLLY® pizzaovens!  Bezoek de Facebook.com/pizzajolly fanpagina voor meer leuke informatie.

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN