PIZZAOVEN MODEL XL "MOLTO-PIZZE"

PIZZAJOLLY┬ę grote pizzaoven

Model: Pizzaoven XL "Molto Pizze". Onze grote houtgestookte pizzaoven. Meteen klaar voor gebruik en helemaal compleet. Het hele jaar door te gebruiken. Geschikt om buiten te blijven staan.
Bekijk de XL PIZZAJOLLY hier op een filmpje op onze FB pagina.

Uitvoering: Houtgestookte pizza oven extra groot. Standaard voorzien van grotere en wat langere schoorsteen, rvs-ovendeur en afneembare thermometer. Tevens met los vuurscherm en houtdrager voor gemakkelijk aansteken en schone oven vloer. Met deze pizzaoven kan de veeleisende bakker en ook pizza-professional goed uit de voeten. Neerzetten, hout in de oven, aansteken en al na zo'n 20 tot 30 minuten kan uw eerste pizza bij ruim 350 tot 400 graden de oven in.

Compleet uitgevoerd. Meteen te gebruiken! Extra opties mogelijk, Zie prijslijst >

 

Nu ook te bestellen als Hybride "gas - hout" gestookte pizzaoven. Stoken op gas, PIZZA Bakken op hoge temperatuur maar dan zonder uitstoot van rook!
Vraag ons om meer informatie.

EXTRA GROTE MOBIELE PIZZAOVEN!!

De PIZZAJOLLY® pizzaoven XL is bij uitstek geschikt voor catering, grote groepen en thuisbakkers die meer ruimte in de pizzaoven prettig vinden.

Gebruik: In deze grote buitenoven bakt u per keer makkelijk 3 tot 4 pizza's. De oven heeft een grote binnenruimte van ruim 60 x 80cm! Ook voor het bakken van "grote" vloerbroden, plaatpizza en meer. Lekker veel ruimte voor bakken en koken naast het houtvuur!
Het hele jaar door te gebruiken. Ook dit grotere model pizzaoven kan gewoon buiten blijven staan (PIZZAJOLLY ovens al 15 jaar buiten en nog steeds top!

Mobiel of vast te plaatsen: De PIZZAJOLLY model "Molto Pizze" is mobiel en kan overal geplaatst worden. Ook deze pizzaoven zal nauwelijks rook laten zien. Dus in de tuin en op het terras pizza bakken zonder overlast van rook. Ook vast te plaatsen in een buitenkeuken.Ideaal voor gebruik met grotere groepen.

Deze wil ik!  Bestel nu of vraag een folder met prijslijst >>

Professioneel bakken in een XL PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis in de tuin!

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN