Shop hier een Italiaanse pizzaoven voor thuis in de tuin!

PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn houtgestookt en mobiel en nu zelfs ook gasgestookt! Bak pizza zoals in Italië! Vlak naast het houtvuur of in de hete gasgestookte pizzaoven. Maar altijd op de zeer hete stenen van de ovenvloer. Natuurlijk wel op ruim 400 graden zoals het hoort! De PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn te koop in verschillende formaten: Lekker groot zoals de "Originale 70" met ruimte voor twee grote pizza's per keer!  En Extra groot zoals de "XL Molto Pizze" voor wel drie tot vier pizza's per keer! En, NIEUW! Een leuke kleine pizzaoven Klein en op gasgestookt. De Campeggio-Mini pizzaoven en de Campaggio-Max pizzaoven beide gasgestookt en makkelijk in de omgang (omvang). :)

Meest verkochte pizzaoven in Nederland:

De "PIZZAJOLLY® Originale 70" is al meer dan 15 jaar de meest verkochte pizzaoven in Nederland! Deze echt Italiaanse houtgestookte pizzaoven heeft voldoende ruimte voor het bakken van twee grote pizza's tegelijk. En dan is er nog voldoende ruimte over voor je houtvuur! Dus lekker veel ruimte in de pizzaoven.

Handig aansteken en schoner bakken! Nu ook Gasgestookt pizza's bakken!

De "PIZZAJOLLY Originale 70" pizzaoven wordt geleverd inclusief een los "vuurscherm" en "houtsteun". Met deze handige hulpmiddelen kun je de PIZZAJOLLY® pizzaoven nog makkelijker aansteken. Deze unieke tools helpen bovendien de stenen pizzaoven-vloer vrij van te houden van as en vuur-spetters. Zo wordt jouw pizza in de PIZZAJOLLY pizzaoven nog lekkerder en bak je veilig en gezond! Lekker makkelijk. Het enige wat jij hoeft te doen is af en toe een blokje hout in de pizzaoven leggen. Dan bak je pizza na pizza in een echt goed hete pizzaoven!
En kies je voor een van de gasgestookte PIZZAJOLLY pizzaovens, dan heb je helemaal geen omkijken meer naar het stoken. Makkelijk, schoon en alleen maar de geur van pizza!

Complete pizzaoven dus gelijk beginnen met bakken!

Verder is een PIZZAJOLLY pizzaoven voorzien van een handige afneembare thermometer. Zo weet je tijdens het opstoken en bakken precies hoe heet jouw pizzaoven is. Samen met de regelbare schoorsteen en de afneembare pizzoven-deur, heb je de stook-temperatuur van de PIZZAJOLLY pizzaoven al snel onder controle. De PIZZAJOLLY pizzaoven is echt compleet uitgevoerd dus! Met een PIZZAJOLLY® pizzaoven kunt je na aankoop meteen aan de slag! Bakken maar!

Shop Offerta = Ons aanbod voor u!

Een echte pizzaoven kopen is voor veel pizza-liefhebbers de grote droom die uitkomt! We helpen je graag bij de keuze voor aankoop van jouw "PIZZAJOLLY® pizzaoven! In onze prijslijst geven we je graag informatie over de verschillende mogelijkheden. Alles staat voor jou op een rijtje incl. de prijzen van pizzaovens, bijpassende buitenkeukens, pizza-hulpmiddelen en meer.

Vraag naar de mogelijkheden en onze prijslijst-bestelformulier

PIZZAJOLLY® Kwaliteit en duurzaam ook na jaren buiten staan!

De PIZZAJOLLY® pizzaovens kunnen gewoon buiten blijven staan. Regen, wind of kou zijn geen probleem. Echt het hele jaar door te gebruiken dus! De PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn bewezen duurzaam (al meer dan 15 jaar buiten!). Ze gaan jaren mee. U maakt met de aankoop van een Originele PIZZAJOLLY® pizzaoven een goede keuze voor Italiaanse kwaliteit en pizzaplezier.

Buitenkeuken en professioneel pizzagereedschap:

Bij de PIZZAJOLLY® tuinovens zijn bij ons ook verschillende handige pizza-buitenkeuken meubels te bestellen. Tevens hebben wij o.a. professionele pizzagereedschappen. Pizzascheppen en allerlei handige pizzahulpmiddelen voor bij de oven. Zo kunt u uw eigen Italiaanse buitenkeuken met pizzaoven samenstellen. Ook een maatwerk buitenkeuken is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Bel +31 (0)343 575 898 Voor informatie of bestellen!

Ja, Leuk! Ik wil een PIZZAJOLLY® pizzaoven!

EEN PIZZAJOLLY® PIZZAOVEN IS ECHT LEUK!

Een pizzaoven in de tuin hoeft niet ingewikkeld te zijn. Voor een PIZZAJOLLY pizzaoven hoeft u niets te metselen en er zijn geen zware of grote bouwsels nodig. Een PIZZAJOLLY pizzaoven is na aankoop meteen klaar voor gebruik. De pizzaoven past in elke buitenkeuken of terras. Onze in Italië gebouwde pizzaovens kenmerken zich door de kwaliteit en bewezen duurzaamheid.

Snel aan de slag met jouw eigen PIZZAJOLLY pizzaoven

Het hele jaar door pizza maken.

De meestverkochte pizzaoven in Nederland: de PIZZAJOLLY® pizzaoven "Originale 70  De PIZZAJOLLY "Originale 70" is geschikt voor het bakken van 2 grote pizza's tegelijkertijd. Deze pizzaoven heeft een afmeting van 70 x 70 cm en een gewicht van circa 70kg. De PIZZAJOLLY pizzaovens zijn voorzien van extra dikke stenen ovenvloer en stenen ovenfront. De PIZZAJOLLY pizzaovens zijn rondom zwaar geïsoleerd en geschikt voor het natte Nederlandse klimaat. Dus het hele jaar door te gebruiken!

Bakken op ruim 400 graden naast het houtvuur!

De PIZZAJOLLY  "Originale 70"  of De extra grote XL versie is na circa 20 tot 30 minuten stoke al op hoge temperatuur. Dus op ruim 400 graden jouw pizza bakken naast het houtvuur. In korte tijd heerlijk krokant en geurig. De PIZZAJOLLY pizzaovens zijn gebruiksklaar en kunnen na aankoop meteen worden gebruikt. Voor een PIZZAJOLLY is geen fundering, droogstoken, hijskraan of bouwwerk maken nodig. In een PIZZAJOLLY kun je gelijk aan de slag. Met de bijgevoegde instructie en ons gratis succesvolle deegrecept maak je al snel zelf de lekkerste pizza's thuis!

Iedereen kan pizza bakken!

Door de unieke constructie is een PIZZAJOLLY© houtgestookte pizzaoven oven erg flexibel in gebruik. De verbranding in de pizzaoven is optimaal. Daardoor is er maar weinig hout nodig om te stoken. Hierdoor is de pizzaoven altijd snel op de gewenste hoge temperatuur. Bovendien is de PIZZAJOLLY pizzaoven rondom echt goed geisoleerd zodat de warmte lang in de pizzaoven blijft. Dus, na aankoop: jouw PIZZAJOLLY pizzaoven neerzetten, hout in de pizzaoven leggen, snel en makkelijk aansteken en al na 20 minuten kan de eerste pizza de houtoven in. Leuker kan het niet! Zo bak je pizza op elk moment wanneer jij daar zin in hebt!

PIZZA DIE MAAK IK VOORTAAN LIEVER ZELF! PIZZAJOLLY®

Ik wil meer weten over mijn pizzaoven en een pizzaoven bestellen!

PIZZAJOLLY pizzaoven "live cooking".

Eerst even zien, ruiken en voelen aan uw PIZZAJOLLY® oven? Dat kan, kom gerust kijken in Maarsbergen. Wij hebben in onze "pizzaproeftuin" altijd enkele pizzaovens en bijpassende pizzameubels / buitenkeukens staan. Live Cooking met onze eigen "inmiddels al weer 9 jaar oude pizzaoven". Net zoals dat strak ook bij jou in de tuin gaat. We nemen dan graag de tijd voor je en vertellen u graag waarom een PIZZAJOLLY pizzaoven in de tuin zo leuk is. Je kunt ook naar een demodag komen.

Bel wel even voor een afspraak +31 (0)343 575 898

Demo pizzajolly pizzaoven bijwonen

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN