PIZZAJOLLY al meer dan 15 jaar de leukste pizzaoven in Nederland!

Als je al meer dan 15 jaar de leukste pizzaoven van Nederland bent is dat best iets om trots op te zijn. PIZZAJOLLY® pizzaovens is al vanaf 2005 in Nederland en België een graag geziene gast bij heel veel thuis-bakkers. De houtgestookte Italiaanse pizzaovens van PIZZAJOLLY staan inmiddels in heel wat tuinen. Zo worden er in onze houtgestookte pizzaovens jaarlijks heel veel zelf gemaakte pizza's gebakken.

Stuur mij een folder & prijslijst van de pizzaovens!

Een houtgestookte Italiaanse pizzaoven voor thuis in de tuin!

"Echt onze beste aankoop ooit!"

Voor PIZZAJOLLY® staat het gebruiksplezier van onze klanten voorop. Niet voor niets zijn onze eerste pizzabakkers na jaren nog steeds heel erg tevreden met hun aangekochte pizzaoven. We horen dan ook regelmatig van klanten dat de PIZZAJOLLY® pizzaoven hun "beste aankoop ooit" is!

>> Lees op Facebook leuke recensies over pizzaoven van PIZZAJOLLY!

 

Nieuw in 2005! Nu al meer dan 15 jaar de leukste pizzaoven van Nederland

En terecht want de houtgestookte pizzaoven van PIZZAJOLLY® kan als een van de weinige pizzaovens echt het hele jaar door gebruikt worden. De in Italië gebouwde houtgestookte pizzaoven is makkelijk in gebruik en ook nog eens zeer duurzaam gebleken in ons Nederlandse klimaat! Samen met de robuuste PIZZAJOLLY® buitenkeukens is een pizzaoven dan ook een aanwinst voor elke tuin. Wij weten zeker dat u van een pizzaoven in de tuin jaren lang plezier heeft!

Enthousiast over uw oven? Vertel het uw familie, vrienden collega's, buren. Stuur ze naar de PIZZAJOLY® website en onze Facebook-pagina.

Meer zien of weten? Kom naar een pizzaoven demodag bij ons in Maarsbergen of maak een kijkafspraak.

 

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN