Welke pizzaoven kies ik? Groot en meest verkocht in Nederland! Of juist Extra groot & Professioneel? Lees alles over jouw PIZZAJOLLY® pizzaoven!

Pizzaoven "Originale 70" PIZZAJOLLY® Al meer dan 15 jaar de meest verkochte pizzaoven in Nederland!

Bekijk de PIZZAJOLLY pizzaoven Originale 70 hier...

Een houtgestookte pizzaoven koop je toch om jaren plezier van te hebben? Dan is het goed te weten dat de PIZZAJOLLY® "Originale 70" de enige "ready to use" pizzaoven is, met aantoonbaar bewezen lange levensduur! - al 15 jaar of langer buiten - (hoe lang gaat uw bbq mee?).

De PIZZAJOLLY® is een echte Italiaanse pizzaoven. U koopt dus de beste kwaliteit voor thuis in de tuin. Maar zeker ook voor professioneel gebruik. Met een afmeting ruim van 70 x 70 cm is een "PIZZAJOLY® pizzaoven Originale 70" geschikt voor elke tuin! In deze mooie pizzaoven is genoeg ruimte voor het bakken van zeker 2 grote Italiaanse pizza's per keer. Natuurlijk bak je de pizza's naast het houtvuur op ruim 400 graden. En de PIZZAJOLLY pizzaovens hebben een robuuste vuurvaste stenen ovenvloer. De ovens hebben een dikke vuurvaste stenen voorzijde en meer dan uitstekende isolatie rondom. Deze degelijke bouw zorgt er voor dat de warmte echt lang in de oven blijft behouden. Hierdoor is jouw PIZZAJOLLY pizzaoven ook ideaal voor het bakken van brood, vlees, vis of ovengerechten zoals "Lasagna al forno".

"PIZZAJOLLY® pizzaoven Originale 70"

Vraag ons meer info over de "PIZZAJOLLY Originale 70 pizzaoven"..... 

Pizzaoven XL de extra grote PIZZAJOLLY®

Alle voordelen en ervaring van de PIZZAJOLLY® pizzaovens samengebracht. Dat is deze Extra grote professionele pizzaoven voor thuis in de tuin. De "PIZZAJOLLY XL Molto-Pizze" is een robuuste, extra grote houtgestookte pizzaoven met veel binnenruimte. Een afmeting van 70 x 90 cm. Zo is de XL pizzaoven nog steeds mooi compact en overal te gebruiken. Echt ideaal voor de thuis-pizzabakker die meer bakruimte wil hebben. Kies bij deze professionele pizzaoven ook een van de bijpassende buitenkeuken meubels. Duurzaam, voor buiten en makkelijk te verplaatsen door de grote wielen. Zo is de PIZZAJOLLY XL pizzaoven ook nog eens overal te gebruiken!

Grote XL pizzaoven voor thuis bekijken!

Op de dikke stenen ovenvloer bak je naast het houtvuur 3 tot 4 grote pizza's tegelijkertijd. Het model pizzaoven "PIZZAJOLLY XL Molto-Pizze", is handzaam en handig in gebruik. Deze pizzaoven is snel op te stoken, al na 20 tot 30 minuten kan jouw eerste pizza op ruim 400 graden de pizzaoven in. Door het unieke ontwerp is er weinig rookvorming en is de pizzaoven ook nog eens makkelijk te verplaatsen. Een complete pizzaoven, gebruiksklaar en ideaal voor de professionele (thuis)pizzabakker.

Lees meer over de PIZZAJOLLY®  XL Extra grote pizzaoven.....

PIZZAJOLLY Pizzaoven "Originale 70"

 • al 15 jaar in Nederland!
 • makkelijk in gebruik
 • mobiel en houtgestookt
 • de echte pizza-steenoven voor thuis
   
 • bewezen duurzaam in het Nederlandse klimaat
 • snel op te stoken en blijft echt lang heet
 • klaar voor gebruik en zeer compleet
 • kan buiten blijven staan
 • de meest verkochte pizzaoven in Ons land!

Meer over de PIZZAJOLLY "Originale 70"

Extra Grote PIZZAJOLLY XL pizzaoven

 • veel bak-ruimte en capaciteit
 • voor de pizzabakker die extra veel gaat bakken
 • ook geschikt voor professioneel gebruik
 • extra veel binnenruimte maar toch compact
   
 • bak drie tot vier pizza's per keer
 • snel op gebruikstemperatuur blijft lang heet
 • in weer en wind te gebruiken
 • bijpassende buitenkeukens op wielen

Meer over de Extra Grote PIZZAJOLLY XL pizzaoven...

Zelf pizza bakken doe je het beste in een houtgestookte pizzaoven!

Ontdek de verschillende modellen pizzaovens van PIZZAJOLLY©. Echt Italiaans en allemaal houtgestookt. Met een dikke vuurvaste stenen ovenvloer maar toch lekker handzaam. Bovendien met 2 jaar garantie. Een ecte PIZZAJOLLY pizzaoven is geschikt om langdurig buiten te staan in het Nederlandse klimaat. Dus ook in de herfst en winter lekker buiten pizza's bakken en koken in de houtoven. 15 jaar geleden als eerste pizzaoven in Nederland. Bewezen duurzaam bij veel klanten thuis in de tuin.

De PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn in verschillende modellen leverbaar. Extra groot en professioneel zoals de "Grote PIZZAJOLLY XL Molto Pizze". En de meest verkochte pizzaoven in Nederland de "PIZZAJOLLY® Originale 70" met lekker veel ruimte naast het houtvuur. Bak snel op hoge temperatuur jouw zelfgemaakte pizza's heerlijk krokant en smakelijk. Net als in Italië.

PIZZAJOLLY Ready to use pizzaovens.

Al deze houtgestookte PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn natuurlijk erg mooi om te zien, super stoer en bovendien geschikt voor elke tuin. En wat zo leuk is, de pizzaovens zijn ook nog eens makkelijk in het gebruik. Zelf bouwen is niet nodig. Een PIZZAJOLLY pizzaoven is meteen na aankoop klaar voor gebruik. Dus al snel heerlijke houtoven-pizza's bakken zoals in Italië. Maar dan wel zelf gemaakt!

Meer weten?  Vraag meteen de folder over de PIZZAJOLLY ovens

Leuk! Ook ik maak mijn pizza's voortaan liever zelf!

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN