Duurzaam onderhoud pizzaoven

Is een PIZZAJOLLY® pizzaoven duurzaam? Na ruim 15 jaar en al heel wat verkochte pizzaovens en buitenkeukens verder, kunnen we zeggen, ja een PIZZAJOLLY® pizzaoven is echt duurzaam. Een aankoop voor jaren pizza-plezier in je eigen tuin. Met voldoende aandacht en onderhoud gaat een PIZZAJOLLY® pizzaoven ook in jouw tuin echt jaren mee.
Welk onderhoud - onderdeel heb ik nodig voor mijn pizzaoven?: Vraag ons advies of bestel een onderdeel voor onderhoud van jouw PIZZAJOLLY PIZZAOVEN. Bestel ook pizzagereedschap zoals: pizzascheppen, pizzames, pizzadeegbak, bbq-set, pizza-snijplank of onze exclusieve RVS ophangbeugel voor het ophangen van jouw pizzascheppen aan de wand!  Zo worden jouw pizza's nog beter en blijf je met plezier bakken in jouw pizzaoven. We helpen je graag.

Onderhoud van de PIZZAJOLLY® pizzaoven. Duurzaam gebruik, service en onderdelen.

Met wat aandacht gaat jouw PIZZAJOLLY® pizzaoven jaren mee. We hebben klanten die de PIZZAJOLLY pizzaoven al meer dan 15 jaar gebruiken. Wij zeggen altijd doe er maar niet te veel aan. Veeg vooral vaak de stenen ovenvloer van de pizzaoven dan blijft die mooi schoon. Toch kan het na jaren gebruik buiten in het Nederlandse klimaat, natuurlijk zijn dat er een onderdeel versleten is. Wij helpen dan graag met vervangende onderdelen en in sommige gevallen een reparatie. Veelal gaat het om een nieuwe deur, schoorsteen of oven-vloersteen. Ook kun je er voor kiezen om een upgrade uit te voeren met bijvoorbeeld een deur met venster of biscotti ovenvloer voor nog betere professionele warmte verdeling.

Onderdelen, service maar ook handige pizzatools, pizzabloem, gist en meer bestel je makkelijk via PIZZAJOLLY.NL

Vraag een folder - bestelformulier!

Meteen contact met PIZZAJOLLY Bel +31 (0)343 575 898

Faq over onderhoud van de pizzaoven

Onderhoud van jouw houtgestookte pizzaoven voor thuis. Staat jouw vraag onderdeel er niet bij? Stuur dan even een bericht of bel ons en wij geven graag meer info over onderhoud van jouw  pizzaoven.

 • Kan ik mijn pizzaoven schoon maken?

  Ja en Nee! Een PIZZAJOLLY® pizzaoven hoef je niet schoon te maken!

  Onze stelling is dat je het beste zo min mogelijk schoon maakt aan een PIZZAJOLLY®.

  Door het gebruik buiten en door de rook van het stoken van hout in de pizzaoven, kan de pizzaoven na een tijdje wat vervuilen. Dan gaat het met name om de voorkant van de pizzaoven. Daar zal zich wat roet-aanslag afzetten op de steen boven de deur. Wij adviseren om dat te laten zitten. Mocht u het willen verwijderen de dat dan als de pizzaoven koud is! ook gebrukt u dan het beste een zachte handveger of droge doek. Door het vegen of wrijven zal de kleur van de stenen vaak wel wat grijs worden.

  Voor gebruik van de pizzaoven is het niet nodig de voorkant schoon te houden. Veelal ziet het er juist sfeervol uit als de pizzaoven deze kenmerken toont. Zo is meteen duidelijk dat u in een echte houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaoven bakt!

   

   

  Bel 0343 575 898 voor meer info of vraag een folder met prijslijst via de mail!

  Meer weten en zien? Kom naar een demodag of bestel nu meteen uw PIZZAJOLLY®.

   

   

 • Kan ik de mantel - buitenzijde van de PIZZAJOLLY pizzaoven schoonmaken?

  Zo maak je de metalen buiten-mantel schoon van de PIZZAJOLLY® pizzaoven!

  De pizzaovens van PIZZAJOLLY® hebben een mantel van metaal geschikt voor langdurig buiten gebruik. Als de mantel na verloop van tijd wat vuil wordt is die heel goed schoon te houden. Uiteraard moet dat wel met wat aandacht worden uitgevoerd. Zoblijft de oven jaren mooi.

  Schoonmaken buitenmantel:
  Vaak is de buitenzijde van de pizzaoven alleen wat vuil van stof, pollen, etc. uit de buitenlucht. Nadat de oven echt koud is kan die worden gereinigd. Wij adviseren dat te doen met een schone zachte niet krassende doek. Maak die goed nat en gebruik een druppel afwasmiddel. Sop voorzichtig zonder wrijven de mantel goed nat in. Let wel op dat er geen water/ sop op de stenen voorzijde van de oven komt. Na het "soppen" de doek goed uitspoelen en met een uitgeknepen natte doek de ovenmantel droogvegen. Laat de oven geod drogen alvorens in gebruik te nemen.

  Vogel uitwerpselen weghalen!
  Bij aanslag zoals bijvoorbeeld vogel-uitwerpselen de plekjes goed nat deppen en even laten inweken. Daarna is de aanslag wat opgelost en kan het vak met een natte doek goed worden verwijderd. Vervolgens zoals hierboven beschreven de mantel verder schoonmaken. Het is aan te raden de vogeluitwerpselen niet te lang te laten zitten.

   

  Meer weten over de pizzaovens van PIZZAJOLLY® ? Vraag ons een folder of bel voor informatie 0343 575 898!

   

   

   

   

 • Hoe bestel ik een nieuwe schoorsteen voor mijn PIZZAJOLLY pizzaoven?

  Een nieuwe schoorsteen, deurtje, ovensteen voor jouw pizzaoven is veelal uit voorraad leverbaar.

  Stuur ons even een mail of bel ons met jouw onderdeel-vraag. We sturen de schoorsteen en eventuele ander onderdelen graag naar je op. Afhalen kan ook dan maken we graag even een afspraak. Omdat we er graag zeker van zijn dat we jou kunnen helpen, checken we voor levering of afhalen eerst onze voorraad. Soms moeten we de onderdelen eerst laten maken en is er een levertiijd. Wij proberen die wel altijd zo kort mogelijk te houden.

  Vraag PIZZAJOLLY® pizzaovens naar de mogelijkheden voor uw bestelling!
  +31 (0)343 575 898 of mail via de website en vraag een bestelformulier!

   

 • Hoe blijft mijn ovenvloer schoon?

  Hoe maak ik de ovenvloer schoon van mijn PIZZAJOLLY pizzaoven?

  Ons belangrijkste advies!!: gebruik een zachte handveger in de pizzaoven (met natuurvezel haren). Geen metalen borstel.

  Hoe maak ik de vloer dan schoon? Ons advies, vegen, vegen, vegen. Na elk bakmoment of andere actie in de pizzaoven veegt u de ovenvloer even schoon. Daarnaast is het goed heet stoken in combinatie met het vegen de beste "schoonmaker". Door bij het maken van de pizza goed schoon te werken en plakken of knoeien te voorkomen blijft de ovenvloer ook schoner.

  Er zit veel, kaas tomaat aangebrand deeg etc. op mijn ovenvloer?

  Het kan altijd een keer fout gaan, er valt iets van de pizza of er loopt kaas, pizzasaus op de ovenvloer. Geen probleem. De pizzaoven is zo heet (als u goed stookt) dat die geknoeide zaken over het algemeen wel opbranden. Door regematig te vegen zal ook de "zwarte" aanbak-plek vanzelf weer weg gaan.
  Maak de ovenvloer nooit schoon met een natte doek of metalen borstel! Zeker niet als de oven nog heet is!!

  Bij een extra aangebrande ovenvloer kunt u het beste nog het vuur nog een keer goed heet laten branden (met veel klein hout) vanaf de zijkant van de oven. Daarna weer, vegen, vegen, vegen.

  Ook op een wat aangebrande/ aangebakken ovenvloer kun je nog gewoon pizza bakken
  Overigens kun je ook op en wat minder schone ovenvloer nog steeds je pizza bakken. Omdat de pizzaoven zo heet is, zal het deeg nauwelijks de ovenvloer echt raken en aan de vervuiling vastkleven. Met gebruik van een geschikte strooibloem onder de pizzabodem zweeft deze als het ware iets en zal de bodem gelijk gebakken worden door de hoge temperatuur.

  Gebruik vooral schoon hout in uw PIZZAJOLLY pizzaoven
  Het is aan u welk hout het beste bevalt. Wij adviseren eiken-hout. Wel is het goed om te kiezen voor schoon hout (geen afvalhout met verf of lijm). Gebruik hout dat minimaal 2 jaar heeft kunnen drogen. En natuurlijk kunt u ook andere houtsoorten gebruiken als die al voorhanden zijn. Wel zijn sooorten zoals berken of vuren (den of spar) vaak wat meer vervuilend door de hars in het hout. Die soorten knetteren wat meer, waardoor er stukjes kool op de pizza kunnen vallen.

 • Hoe bestel ik een vervangend onderdeel voor de pizzajolly pizzaoven?

  IK WIL EEN ONDERDEEL BESTELLEN

  Bestel makkelijk en snel een vervangend onderdeel voor jouw PIZZAJOLLY pizzaoven en buitenkeuken. Dat gaat heel makkelijk. Bedenk wat jij nodig hebt, stuur ons een mail met de gewenste items. Wij kijken of die op voorraaad zijn of geven advies wat de beste oplossing is. We versturen dan na akkoord en ontvangst van betaling per bank de items met de post.

  Of bel ons op +31 0343 575 898
  Wij leveren door heel Nederland en in België.
  Heeft u nog vragen over bestellen van onderdelen voor de  PIZZAJOLLY pizzaoven bel dan +31 0343 575 898 of mail ons uw vragen.
  Ook leuk! Kijk ook eens op onze Facebook.com/pizzajolly pagina!  En volg ons als fan.

 • Kan een PIZZAJOLLY pizzaoven buiten blijven staan?

  PIZZAJOLLY PIZZAOVEN HET HELE JAAR DOOR BUITEN GEBRUIKEN!!

  Uw PIZZAJOLLY® pizzaoven in de zomer, herfst, winter en voorjaar!

  Alleen de echte PIZZAJOLLY® houtgestookte pizzaovens kunnen zonder probleem buiten blijven staan. Door de unieke beschermde constructie, is de pizzajolly pizzaoven goed bestand tegen het Nederlandse klimaat. Laat maar komen die regen en sneeuw!
  Hierdoor staat de buitenoven het hele jaar door tot uw beschikking. Ook met een stevige vorst, regenbui, sneeuw of wind kunt u gebruik maken van uw pizzaoven. Meer weten? kijk in het foto-album op de website voor foto's van de PIZZAJOLLY buitenoven in de winter!

  AL 15 JAAR BUITEN IN WEER EN WIND:
  Wij verkopen de PIZZAJOLLY® pizzaovens al vanaf 2005 in Nederland en Belgie. Als eerste leverancier in Nederland weten wij door jaren klantervaring, dat het met de duurzaamheid in weer en wind wel goed zit! Heel wat van de PIZZAJOLLY® buitenovens staan al jaren in weer en wind buiten. En worden nog wekelijks gebruikt door de tevreden thuis-pizzabakkers.
  Dat zegt wat over de kwaliteit en duurzaamheid van de PIZZAJOLLY pizzaovens! Een aankoop voor jaren pizza-plezier!
   

  Meet weten over de kwaliteit en garantie op de pizzajolly pizzaovens?

  Bel +31 (0)343 575 898 of mail ons met uw vragen   of kom een keer kijken bij ons in Maarsbergen.

 • Duurzaam en onderhoud pizzaoven

  PIZZAJOLLY© pizzaovens al jaren bewezen duurzaam!

  PIZZAJOLLY© introduceerde als eerste de pizzaovens voor thuis in 2005 in Nederland en België. Inmiddels hebben de pizzajolly pizzaovens bewezen zeer duurzaam te zijn. Na ruim 15 jaar in weer en wind werken de eerst verkochte PIZZAJOLLY© pizzaovens nog steeds optimaal en zien er goed uit!

  Niet voor niets horen wij regelmatig van klanten terug dat ze erg tevreden zijn met de aankoop van hun PIZZAJOLLY©.

   

  PIZZAJOLLY© DAN WEET U DAT HET KWALITEIT IS!

  U profiteert van onze jarenlange ervaring met pizzaovens en een professionele achtergrond in de bakkerijbranche. Wij staan voor levering van kwaliteit, voor een eerlijke prijs en met duidelijke instructies en service. Ook nog jaren na aankoop! Afmetingen en kwaliteit van gebruikte materialen zijn optimaal gekozen zo kan een pizzajolly echt jaar in jaar uit buiten blijven staan. Klanten waarderen de kwaliteit, bouw en de bewezen duurzaamheid!. Zo heb je lang plezier van de aankoop? Daarom is de PIZZAJOLLY® pizzaoven een bewezen goede keuze. Wij vertellen u graag meer.

  Vraag PIZZAJOLLY© om meer informatie! En kom kijken!

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN