Pizzaoven kopen! Zo bestel je jouw PIZZAJOLLY pizzaoven.

Zo bestel je een Italiaanse pizzaoven bij PIZZAJOLLY®

Volg onderstaande stappen om jouw PIZZAJOLLY® pizzaoven en buitenkeuken te bestellen. Bestel de: PIZZAJOLLY® Originale 70 of de Grote PIZZAJOLLY® XL

Voor vragen, bestellen of kijken bel:  +31 (0)343 575 898 

Stap 1. INFO & BESTELLEN

Vraag vrijblijvende info voordat je besteld:

Prijzen-bestelformulier en folders

BESTELLING PLAATSEN:

  1. Vul het bestelformulier volledig in en mail het naar PIZZAJOLLY®
  2. Geen formulier? Vraag er een! of zet de bestelling gewoon in de mail!
  3. Je ontvangt per mail een bevestiging van uw bestelling.
  4. Jij verzorgt de betaling per bank aan PIZZAJOLLY®
  5. Na ontvangst van de betaling is de bestelling bij ons in opdracht.
  6. Wij gaan de bestelling uitvoeren zie STAP 2. hieronder.

JA, IK WIL NU EEN ITALIAANSE PIZZAOVEN BESTELLEN >>>

Wij sturen je graag uitgebreide informatie over onze Italiaanse PIZZAJOLLY® pizzaovens en de bijpassende verplaatsbare pizzameubels en pizza-buitenkeukens. Zo kies jij de pizzaoven die bij jou past!

Stap2.: afleveren / ophalen

Levertijd
Na ontvangst van de bestelling en betaling laten wij weten wat de levertijd van de PIZZAJOLLY® pizzaoven en/of bestelde buitenkeuken is. Afhankelijk van de totale bestelling kan dat variëren van 1 tot maximaal enkele weken.

Afleveren of liever zelf ophalen!Je ontvangt van ons bericht als de bestelling gereed staat. Je kunt kiezen voor afhalen of bezorgen. Dit gaat altijd in goed overleg (Let op wij rekenen wel wat *bezorgkosten).

De pizzaovens van PIZZAJOLLY® zijn vaak uit voorraad leverbaar.Leuk, want dan kunt je al snel aan de slag! Indien gewenst soms nog dezelfde dag! Vraag naar de mogelijkheden!

Snel aan de slag met jouw PIZZAJOLLY® pizzaoven!
Na afleveren of zelf ophalen van jouw bestelling kunt je meteen aan de slag met de PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis! Wij willen dat je veel plezier hebt van deze grote aankoop. Daarom geven we graag veel instructie bij aankoop en levering van een pizzaoven. Bijvoorbeeld voor het uitpakken en klaarmaken voor het eerste gebruik. Maar ook helpen we jou graag met tips voor een goede start en onderhoud van de houtgestookte pizzaoven.

Onze eigen ervaring met de houtgestookte pizzaoven delen we natuurlijk ook met jou! Op de website van PIZZAJOLLY® staan veel pizzaoven recepten die door ons zelf zijn getest in de houtgestookte pizzaoven. Alle pizzaoven-recepten zijn voorzien van tips en een handige werkwijze.

GRATIS PIZZAJOLLY® PIZZA-DEEG RECEPT!
Wij voorzien onze PIZZAJOLLY® pizzaovens en pizzagereedschap van uitgebreide Nederlandse informatie en handige tips. Bovendien ontvangt u bij aankoop van een Italiaanse PIZZAJOLLY® pizzaoven Gratis ons succesvolle Italiaanse pizzarecept. Wel zo leuk, dan kunt u meteen uw eerste pizza's bakken!

Stap 3.: Service

Wij stellen u als klant graag centraal. PIZZAJOLLY zal alles uit de kast halen om u zo goed mogelijk te helpen. Om het bestellen en afleveren voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen hier nog enkele aanvullende zaken:

 

Instructie eerste gebruik!

U ontvangt bij de oven altijd een Nederlandse handleiding en garantieverklaring. Tevens kunt u voor vragen na aankoop bij ons terecht.

Ondersteuning door de pizzaoven specialist!
PIZZAJOLLY introduceerde als eerste de houtgestookte pizzaoven voor thuis in Nederland en Belgie.
Al vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in Italiaanse pizzaovens. Voor de echte Italiaanse pizza's. Wij delen onze ervaringen en die van onze klanten natuurlijk ook graag met u. Niet voor niets zijn de klanten die de PIZZAJOLLY pizzaovens al ruim 10 jaar in gebruik hebben nog steeds enthousiast!

Kijken en een demo?

Wilt u liever eerst even komen kijken? Dat kan, bel of mail dan voor een afspraak! Een oven meenemen bij uw bezoek? Meestal is dat geen probleem. Omdat wij een magazijn op een ander adres hebben, is het handig vooraf wel even te overleggen. Bel 0343 575 898 of mail PIZZAJOLLY

Betalen contant, maar liever per bank!
Pinnen is bij ons niet mogelijk! Contante betaling kan wel. Echter ontvangen wij uw betaling liever vooraf per bank! Voor u en ons wel zo handig en veilig. 

Meer vragen? Kijk ook op de pagina veelgestelde pizzaoven vragen

Demo pizzajolly pizzaoven bijwonen? Even aanmelden graag!

*wijzigingen in prijs, kleur, samenstelling, aanbod, etc. worden altijd voorbehouden. Door eigen productie in Italië kunnen prijzen en assortiment wijzigen.

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN