Nieuw in 2005! Nog helemaal Top in 2023

PIZZAJOLLY® al meer dan 15 Jaar de leukste pizzaoven in Nederland

In 2005 was de Italiaanse houtgestookte PIZZAJOLLY® pizzaoven nog onbekend bij het grote publiek. Nu vele jaren verder is dat wel anders. Je komt de pizzaoven van PIZZAJOLLY® steeds vaker tegen. In veel tuinen in Nederland en België gebruiken heel wat pizzabakkers de pizzaoven van PIZZAJOLLY® uit Maarsbergen! Daar zijn wij best trots op. En wat zo leuk is, de allereerste PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn nu na ruim 15 jaar nog steeds in gebruik! Echt Top!

Nog helemaal Top in 2022!

Ook nu, in 2022 2023, na ruim 15 jaar gebruik en altijd buiten in weer en wind te hebben gestaan is onze eerste houtgestookte PIZZAJOLLY® pizzaoven nog helemaal top!

  - op de foto onze allereerste PIZZAJOLLY® pizzaoven in 2015 nog steeds in gebruik in 2023 -  

 

De eerste pizzaoven voor thuis in Nederland in 2005!

We weten het nog goed, de allereerste pizzaoven. Wat was dat spannend. Het was in de zomer van 2005. Eindelijk kwam een lang gekoesterde wens uit. Een echte Italiaanse houtgestookte pizzaoven in de tuin!

En het is niet bij die eerste pizzaoven gebleven. Als enthousiaste pizzabakker lieten we iedereen kennis maken met de geweldige pizza's die je in de PIZZAJOLLY® pizzaoven maakt.
Gebakken naast het houtvuur. Op de vuurvaste hete stenen ovenvloer. Op ruim 400 graden in enkele ogenblikken klaar. Precies zoals het volgens Italiaans gebruik hoort te gaan. De lekkerste pizza's maak je met de PIZZAJOLLY® niet alleen in de zomer. De houtgestookte pizzaoven gebruik je gewoon het hele jaar door.

Toen volgde al snel meer liefhebbers voor onze geweldige PIZZAJOLLY® pizzaoven model "Originale 70".

 

PIZZAJOLLY® Pizzaovens Duurzaam, Makkelijk en Leuk!

Onze overtuiging was toen al, dat de PIZZAJOLLY® pizzaovens kwalitatief zo goed zijn dat ze vele jaren mee zouden gaan. Nu, ruim 15 jaar verder is dat met zekerheid te zeggen. De PIZZAJOLLY® pizzaoven op de foto is onze eerste pizzaoven. Nog steeds is deze PIZZAJOLLY® pizzaoven in gebruik en nog steeds staat deze pizzaoven altijd buiten. En, in die jaren bakten we zelf al meer dan 6000 pizza's in onze PIZZAJOLLY® oven!! Ook iets voor jou? Vraag info en een folder. En ga snel aan de slag.

Meer over de PIZZAJOLLY® pizzaovens....

 

Echt Italiaans! Voor jarenlang pizza-plezier thuis!

Niet alleen de PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn zeer duurzaam. Ook de bijpassende buitenkeuken meubels die PIZZAJOLLY® bij de pizzaoven verkoopt zijn zeer degelijk en gaan ook jaren mee. Handmade van goede materialen en zeer stevig uitgevoerd. Een aankoop waar je nog jaren plezier aan beleefd! Geweldig toch? 

 Meer weten? Kom naar een pizzaoven-demodag of vraag  de PIZZAJOLLY pizzaoven - folder en bestel uw eigen houtgestookte pizzaoven voor in de tuin!

 

BEL +31 (0)343 575 898 VOOR INFO & BESTELLEN!!

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN