Een echte Italiaanse pizzaoven in de tuin!

Een Italiaanse pizzaoven in de tuin is nu mogelijk. Met een houtgestookte PIZZAJOLLY® kun je zelf de lekkerste pizza bakken. Thuis in de tuin genieten van Italiaans eten. Maak verse pizza en heerlijke ovengerechten. Een PIZZAJOLLY® steenoven is na aankoop bovendien meteen te gebruiken. En het resultaat is echt super! Ik wil een pizzaoven bestellen!
Bel +31(0)343 575 898 voor meer info, bestellen of een kijk-afspraak!

PIZZAJOLLY®

Mobiele houtgestookte pizzaoven voor thuis!

Het zou zomaar een citaat kunnen zijn uit een goed boek over Italie:
"Echte Italiaanse pizza wordt gebakken in een pizzaoven met een stenen ovenvloer. De pizzaoven is tot ruim 400 graden Celcius verhit met houtvuur. Hierdoor krijgt de pizza die typische Italiaanse smaak en luchtige krokante bodem".

Mmmmm.. Kon je dat thuis maar! Dat zou echt te gek zijn.. Met de originele PIZZAJOLLY® pizzaoven kun je de echte Italiaanse houtoven pizza's nu zelf bakken!

PIZZAJOLLY® houtgestookte pizzaoven in detail:

De pizzaovens zijn in verschillende modellen te leveren. De meest verkochte pizzaoven "Originale 70" heeft ruimte voor twee echt grote pizza's per keer. Voor de echte pizzaliefhebber die veel gaat bakken is er de grotere PIZZAJOLLY XL model "Molto PIZZE". Overigens zijn de PIZZAJOLLY® ovens ook geschikt voor professioneel gebruik.

Een echte PIZZAJOLLY® pizzaoven is snel op temperatuur. Al na 20 minuten kan de eerste pizza de oven in! Wij adviseren de oven toch wat langer door te verwarmen voor een optimaal resultaat. En door de goede isolatie en de speciale constructie van de ovenruimte blijft de PIZZAJOLLY® oven lang op temperatuur! En wat echt leuk is, met een PIZZAJOLLY® pizzaoven bakt iedereen al snel een perfecte Italiaanse pizza. Wist je dat onze ovens ook als barbecue zijn te gebruiken?

Leuk, stuur mij een folder!

Een PIZZAJOLLY oven gebruik je het hele jaar

De PIZZAJOLLY pizzaoven is gebruiksklaar en vrijwel overal te plaatsen! Bovendien zijn de pizzaovens makkelijk te verplaatsen. Met de bijpassende handgebouwde pizzameubels. Mooi en robuust voor jarenlang gebruik in de tuin. Uw eigen italiaanse buitenkeuken thuis? Vraag hier de brochure.

Bewezen duurzaam al vanaf 2005!

Een "echte PIZZAJOLLY" oven kan zomer en winter buiten staan. En PIZZAJOLLY heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen in het Nederlandse klimaat. Al vanaf 2005 verkopen wij de pizzaovens en hebben we gemerkt dat regen, strenge vorst of sneeuw geen probleem zijn. Elk jaargetijde lekker pizza's bakken in uw eigen Italiaanse buitenoven. Origineel en 100% made in Italy!. PIZZAJOLLY voor uw pizza a "Quatro Stagioni"(voor uw pizza in elk seizoen)!

Enthousiast geworden? Hier smaakt het naar meer!

PIZZAJOLLY® gebruiksklaar en makkelijk

De PIZZAJOLLY® is makkelijk aan te steken. Snel tot zeer hoge temperatuur op te stoken. Ruim 400 graden of meer is geen probleem. De pizzaovens zijn standaard al voorzien van alle benodigde zaken zoals een uitneembaar rvs deurtje (sportello) en thermometer. Handig voor de temperatuur regeling in je oven. Verder heeft een PIZZAJOLLY® zeer weinig rookvorming. Door een optimale verbranding van het hout en ook nog eens zuinig. De afneembare schoorsteen zorgt voor een zeer goede trek zodat de oven overal gebruikt kan worden. Daardoor is de PIZZAJOLLY® pizzaoven geschikt voor gebruik in elke tuin of dakterras!

Veilig met kinderen

Ook handig om te weten voor ouders met kinderen! Vergeleken met bijvoorbeeld veel barbecues wordt de buitenzijde van de PIZZAJOLLY® pizzaoven door de goede isolatie niet gevaarlijk heet. Daardoor veiliger te gebruiken met kinderen in de buurt (lees ook onze gebruiks-instructies).

Jouw PIZZAJOLLY pizzaoven in werking zien?

Wil je jouw PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven in werking zien? Geen probleem, kom gerust even langs in Maarsbergen. Wel graag van te voren even bellen voor een afspraak

Bel met PIZZAJOLLY Pizzaovens in Maarsbergen   +31 (0)343 575 898

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN