PIZZAOVEN MODEL "PIZZAJOLLY® Originale 70 Hybride GAS gestookt"

Model: "Pizzaoven Originale 70 Hybride Gas"  De eerste "echte" gasgestookte pizzaoven. Gebruiksklaar en zeer compleet. Ons meest verkochte model pizzaoven, de "PIZZAJOLLY Originale 70"  nu ook op gas te gebruiken! Hybride dus naast Gas kun je ook nog steeds hout stoken. Duurzaam en schoon stoken zonder rook. Pizza bakken begint bij PIZZAJOLLY®

Compleet uitgevoerd. Meteen gebruiken! Extra opties mogelijk, Zie prijslijst >

Uitvoering pizzaoven "PIZZAJOLLY® Originale 70 HG Hybride Gas gestookt":

Gastgestookte Italiaanse pizzaoven met dikke stenen ovenvloer. Mobiel, dus makkelijk te verplaatsen. Bijvoorbeeld op een van de bijpassende PIZZAJOLLY® buitenkeukens. Maar de PIZZAJOLLY® pizzaovens kunnen ook goed op jouw eigen stevige tafel of buitenkeuken staan!

Echt Italiaanse pizzaoven dus zekerheid voor jaren!

Standaard zijn de PIZZAJOLLY® pizzaovens al compleet uitgevoerd. Alle benodigdheden voor het gebruik van de pizzaoven zijn aanwezig. Een schoorsteen met handige regelklep. De rvs-ovendeur met "speciale voetjes". Handig voor het beter regelen van de flow in jouw pizzaoven. De PIZZAJOLLY® heeft ook standaard een ingebouwde thermometer. Zo regel je makkelijk de temperatuur in de oven. Met een afmeting van 70 x 70 cm is een PIZZAJOLY "Originale 70 Hybride Gas " lekker ruim en handig in elke tuin!

De PIZZAJOLLY® "Originale 70 HG Hybride Gas" is een pizzaoven die op gas en hout kan worden gestookt. Handig voor thuis in de tuin. Makkelijk in gebruik, genoeg ruimte voor het maken van pizza, brood, Italiaanse ovengerechten en zelfs een barbecue. En door gebruik van gas is er geen rook, voordeel voor bewoners in bijvoorbeeld de stad waar houtstook vaak niet meer kan.

PIZZAJOLLY® Houtoven Originale 70 HG Hybride Gas - Hout"

 Ja ik wil een prijslijst en folder

PIZZAJOLLY® Hybride Gasgestookte pizzaoven!

De PIZZAJOLLY pizzaovens kun je echt het hele jaar door gebruiken. Ook de Hybride Gas gestookte uitvoering van de Originale 70 pizzaoven staat voor je klaar. Dus je maakt ook in de winter, herfst en voorjaar pizza en andere lekkere gerechten! De oven heeft geen deurtje i.v.m. veilig stoken maar wel een goede fadek-hoes. Dus gewoon buiten laten die oven!

De pizzaovens van PIZZAJOLLY zijn bewezen Zeer geschikt voor buiten gebruik! (Zie ook "Al 10 jaar buiten!" En nog steeds top!).

PIZZAJOLLY® kies voor kwaliteit en duurzaamheid!

Wij willen graag dat u voor jaren plezier heeft van uw pizzaoven. De PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn dan ook voorzien van een unieke vuurvaste stenen ovenvloer van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit. Ook zijn de PIZZAJOLLY® pizzaovens rondom voorzien van een dikke isolatie laag. De warmte blijft daardoor lang in de gasgestookte oven behouden. Opstoken tot meer dan 400 graden is geen probleem. En gaat echt snel. Toch blijft de buitenzijde van de PIZZAJOLLY® pizzaoven dan relatief koel. Dat is wel zo veilig met kinderen in de buurt.

De Hybride Gas gestookte PIZZAJOLLY® pizzaoven voor buiten is helemaal compleet. Een PIZZAJOLLY® pizzaoven is na aankoop meteen te gebruiken.

 

PIZZAJOLLY® al meer dan 10 jaar de nr. 1 pizzaoven in Nederland!

JA, IK WIL EEN PIZZAJOLLY "ORIGINALE 70 HG Hybride Gas" PIZZAOVEN!

Ruime Gasgestookte pizzaoven voor echte pizza!
In de "PIZZAJOLLY Originale 70 HG Hubride Gas" pizzaoven is genoeg ruimte voor het bakken van zeker 2 grote Italiaanse pizza's per keer. Natuurlijk bak je de pizza's naast het vuur op ruim 400 graden.  Door gebruik van gas stook je de oven heel schoon. Geen rook, fijn voor buren en daarom weinig onderhoud nodig.

Robuuste Italiaanse pizzaoven met optimale isolatie!
De PIZZAJOLLY "Originale 70 HG Hybride Gas" pizzaoven is rondom voorzien van een zware isolatie laag. In combinatie met de robuuste vuurvaste stenen ovenvloer en de extra dikke vuurvaste stenen ovenfront blijft de warmte extra lang in de pizzaoven behouden. Ideaal voor Italiaanse pizza maar ook voor echt vloerbrood en oven-gerechten die lang moeten bakken. Bekijk hier ook de leuke recepten voor in de pizzaoven.

Stuur mij een bestelformulier met prijzen!

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN