PIZZAJOLLY ITALIAANSE HOUTGESTOOKTE PIZZAOVEN MODEL "Originale 70"

Model: Pizzaoven "Originale 70". De echte Italiaanse houtgestookte mobiele steenoven. Gebruiksklaar en zeer compleet. Het meest verkochte model pizzaoven in Nederland. Makkelijk in gebruik en erg leuk voor thuis. Bovendien krijgt u op de PIZZAJOLLY pizzaovens 2 jaar garantie!

Pizzaoven het hele jaar door te gebruiken.

Dus ook in de winter, herfst en voorjaar pizza en andere lekkere gerechten uit eigen tuin! De ovens van PIZZAJOLLY zijn bewezen Zeer geschikt voor buiten gebruik! (Zie ook "Al 10 jaar buiten!" En nog steeds top!). Veel PIZZAJOLLY ovens staan al meer dan tien jaar in weer en wind buiten en zijn nog steeds in gebruik.

Uitvoering model Originale 70:

Houtgestookt. Mobiel, dus makkelijk te verplaatsen. Bijvoorbeeld op een van de bijpassende PIZZAJOLLY buitenkeukens. Standaard voorzien van een afneembare schoorsteen met regelklep. Een handige rvs-ovendeur en ingebouwde thermometer. Voor gebruik in de oven zit er een "houtdrager en vuurscheider" bij, zo maak je makkelijk het vuur aan en blijft de ovenvloer mooi schoon.

Italiaanse kwaliteit en duurzaamheid!

Wij willen graag dat u voor jaren plezier heeft van uw houtgestookte pizzaoven. De PIZZAJOLLY pizzaovens zijn dan ook voorzien van een unieke vuurvaste stenen ovenvloer van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit. Ook zijn de PIZZAJOLLY pizzaovens rondom voorzien van een dikke isolatie laag. De warmte blijft daardoor lang in de oven behouden. Opstoken tot meer dan 400 graden is geen probleem. Toch blijft de buitenzijde van de PIZZAJOLLY pizzaoven dan relatief koel. Dat is wel zo veilig met kinderen in de buurt.

Met de houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaoven voor buiten kunt u dus gelijk aan de slag. Zelf bouwen van je pizzaoven is niet nodig. De PIZZAJOLLY pizzaoven is na aankoop meteen te gebruiken.


PIZZAJOLLY al meer dan 10 jaar de leukste pizzaoven in Nederland!

JA, IK WIL EEN PIZZAJOLLY ORIGINALE 70 PIZZAOVEN!

Makkelijk in gebruik voor thuis!

Lekker makkelijk in gebruik! Neerzetten, hout in de oven, aansteken en al na zo'n 20 minuten kan uw eerste pizza bij ruim 350 tot 400 graden de oven in. Zo wordt uw echte Italiaanse pizza echt heerlijk krokant gebakken naast het houtvuur. En zoals het hoort in een echte houtgestookte pizzaoven al in minder dan een minuut. Dus niet eerst uren stoken voor u kunt beginnen met uw pizzaoven. Maar gewoon pizza's bakken op het moment dat het u het beste uitkomt!

PIZZAJOLLY© pizzaoven gebruiks ervaring:

In deze oven bakt u per keer makkelijk 2 grote pizza's (zie filmpje 2 pizza's in de PIZZAJOLLY pizzaoven model 70!). Maar de PIZZAJOLLY tuinoven is door de extra grote binnenruimte van 60 x 62 cm ook super voor bijvoorbeeld het bakken van vloer-brood, een Italiaanse barbecue, oven-gerechten en meer. Kortom de ideale pizzaoven voor thuis in de tuin!

Super geisoleerd dus weinig rook!

De professionele isolatie, de speciale vuurvaste ovenvloer, extra zwaar ovenfront met deur en het unieke ontwerp zorgen er voor dat de PIZZAJOLLY pizzaoven lang zijn warmte vast houdt. De plaatsing van de schoorsteen aan de achterzijde en een extra rvs-rook-plaat in de oven zorgen voor optimale verbranding. Dus weinig rookvorming en mooi rustig vuur. Bovendien gebruikt u in de PIZZAJOLLY pizzaovens daardoor voor het stoken veel minder hout.

JA, Deze wil ik!
Bestel nu of vraag een folder >>

pizza uit de houtgestookte pizzaoven PIZZAJOLLY met olijven en artisjok
klanten over PIZZAJOLLY pizzaoven
PIZZAJOLLY pizzaovengebruik je het hele jaar door regen sneeuw geen probleem!

Mobiel of vast te plaatsen: Wat zo leuk is aan de PIZZAJOLLY model 70: hij kan overal worden gebruikt. Door de optimale verbranding, heeft u nauwelijks rookvorming. Op een van de verrijdbare buitenkeukens zet u hem overal in de tuin. En met een dak-door-voer, krijgt de oven naar keuze een vaste plaats onder bijvoorbeeld uw overkapping of buitenkeuken!

Gratis! bij uw buitenoven: Startpakket voor Italiaanse pizza met o.a. Nederlandse instructies en ons succesvolle pizzarecept! Certificaat van echtheid en 2 jaar garantie.

PIZZAJOLLY DE ORIGINELE UT ITALIE

PAS OP!!! GA VOOR ECHT ITALIAANS! GA VOOR PIZZAJOLLY®

PIZZAJOLLY Introduceerde de "Originale 70" pizzaovens al in 2005 in Nederland. Onze in Italië gebouwde houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaovens zijn al meer dan 10 jaar de meest verkochte in Nederland.

PIZZAJOLLY kiest voor kwaliteit, mooi design, echtheid (100% made in Italy), voedselveiligheid en vooral een bewezen lange levensduur van de pizzaovens.

Helaas zijn er door het succes van PIZZAJOLLY, sterkgelijkende inferieure oventjes op de markt gekomen. Deze goedkope "Portugese namaak", ziet er van een afstand wellicht uit als een PIZZAJOLLY® en lijkt voor de onwetende koper hetzelfde te bieden als de wat duurdere "Originele PIZZAJOLLY® ovens". Echter horen wij van teleurgestelde gebruikers, dat "goedkoop" helaas duurkoop is. Ons advies, ga voor een "Orginele PIZZAJOLLY® pizzaoven". Ga voor echt Italiaans! Zo heeft u ook na jaren nog plezier van "uw beste aankoop ooit!" Eerst eens zien? Bel even voor een afspraak!

 

 

©2018  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN