Snel aan de slag met uw eigen PIZZAJOLLY pizzaoven


Een pizzaoven in de tuin hoeft niet ingewikkeld te zijn. Voor een pizzajolly pizzaoven hoeft u niets te metselen en er zijn geen zware of grote bouwsels nodig. Een PIZZAJOLLY steenoven is na aankoop meteen klaar voor gebruik. Past in elke buitenkeuken of terras. Nu meteen uw pizzaoven bestellen of een folder en prijslijst aanvragen! Bekijk ook de pizzavideo of kom langs voor een pizzaoven demonstratie.

Calzone uit eigen oven. Mmm heerlijk!

PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis in de tuin!

PIZZAJOLLY Pizza-ovens zijn houtgestookt, je bakt de pizza zoals in Italiƫ naast het houtvuur! De PIZZAJOLLY pizzaovens zijn beschikbaar in verschillende formaten:
Klein en handzaam, Lekker groot en Extra groot.

Zo is bijvoorbeeld de PIZZAJOLLY Originale 70 de meest verkochte pizzaoven in Nederland! De PIZZAJOLLY 70 heeft voldoende ruimte voor twee echt grote pizza's. Te bestellen in een kleur naar keuze. Inclusief het unieke PIZZAJOLLY  Vuurscherm, sportello(oven-deurtje), houtsteun en thermometer. Met een PIZZAJOLLY houtoven kunt u meteen aan de slag!

Bij de PIZZAJOLLY tuinovens zijn verschillende handige pizza-buitenkeuken meubels te bestellen, tevens hebben wij o.a. pizzascheppen en allerlei handige pizzagereedschappen beschikbaar. Zo kunt u uw eigen Italiaanse buitenkeuken met pizzaoven op samenstellen. Ook maatwerk is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Bel 0343 575 898 Voor informatie of bestellen!

Bestel al meteen uw PIZZAJOLLY oven

Iedereen kan pizza bakken!

Door de unieke constructie is een PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven oven erg flexibel in gebruik. De verbranding in de pizzaoven is optimaal. Daardoor is er maar heeft weinig hout nodig om te stoken. Hierdoor is de pizzaoven lekker snel op temperatuur. Bovendien is de PIZZAJOLLY rondom goed geisoleerd zodat de warmte lang in de oven blijft. Dus pizzaoven neerzetten, hout in de pizzaoven leggen, snel en makkelijk aansteken en al na 20 minuten kan de eerste pizza de houtoven in. Leuker kan het niet!

Ik wil meer weten over mijn pizzaoven

PIZZAJOLLY pizzaoven "life cooking".

Eerst even zien, ruiken en voelen aan uw PIZZAJOLLY oven? Dat kan, komt u gerust even kijken in Maarsbergen. Wij hebben in onze "pizzaproeftuin" altijd enkele ovens en bijpassende pizzameubels / buitenkeukens staan.

Bel wel even voor een afspraak 0343 575 898. U bent welkom van Zondag tot Zondag!

Demo pizzajolly pizzaoven bijwonen

©2018  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN