Ik wil een pizzaoven voor thuis in de tuin!

PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn houtgestookt. Bak pizza zoals in Italië naast het houtvuur. Op de hete stenen van de ovenvloer. Natuurlijk op ruim 400 graden! In onze shop hebben we een offerta voor PIZZAJOLLY pizzaovens in verschillende formaten: Klein en handzaam, Lekker groot en Extra groot.

Meest verkochte model pizzaoven in Nederland:

Zo is bijvoorbeeld de "PIZZAJOLLY® Originale 70" al meer dan 10 jaar de meest verkochte pizzaoven in Nederland! Onze succesvolle pizzaoven heeft voldoende ruimte voor twee echt grote pizza's. De pizzaoven wordt geleverd inclusief het unieke vuurscherm. Een houtsteun om de oven gemakkelijk aan te steken. En een afneembare thermometer. Natuurlijk met een regelbare schoorsteen en ovendeur. Lekker compleet. Met een "echte" Italiaanse PIZZAJOLLY® pizza houtoven kunt u na aankoop meteen aan de slag!

Shop Offerta = Ons aanbod voor u!

We maken graag een leuke aanbieding voor aankoop van jouw "PIZZAJOLLY® pizzaoven!
Zo koop je nu bijvoorbeeld ons meest verkochte model pizzaoven de
"PIZZAJOLLY® pizzaoven Originale 70" Nu voor een ITALIAANSE PRIJS van € 997,95 incl. BTW

Uit voorraad te leveren. Vraag naar de mogelijkheden en onze prijslijst-bestelformulier

Kwaliteit en duurzaam ook na jaren buiten staan!

De PIZZAJOLLY® pizzaovens kunnen gewoon buiten blijven staan. Regen, wind of kou zijn geen probleem. Echt het hele jaar door te gebruiken dus! De PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn bewezen duurzaam (al meer dan 10 jaar buiten!). Ze gaan jaren mee. U maakt met de aankoop van een Originele PIZZAJOLLY® pizzaoven een goede keuze voor Italiaanse kwaliteit en pizzaplezier.

Buitenkeuken en professioneel pizzagereedschap:

Bij de PIZZAJOLLY® tuinovens zijn bij ons ook verschillende handige pizza-buitenkeuken meubels te bestellen. Tevens hebben wij o.a. professionele pizzagereedschappen. Pizzascheppen en allerlei handige pizzahulpmiddelen voor bij de oven. Zo kunt u uw eigen Italiaanse buitenkeuken met pizzaoven samenstellen. Ook een maatwerk buitenkeuken is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Bel 0343 575 898 Voor informatie of bestellen!

Ja, Leuk! Ik bestel een PIZZAJOLLY® pizzaoven!

Calzone uit eigen oven. Mmm heerlijk!

Snel aan de slag met uw eigen PIZZAJOLLY pizzaoven


Een pizzaoven in de tuin hoeft niet ingewikkeld te zijn. Voor een PIZZAJOLLY pizzaoven hoeft u niets te metselen en er zijn geen zware of grote bouwsels nodig. Een PIZZAJOLLY steenoven is na aankoop meteen klaar voor gebruik. Past in elke buitenkeuken of terras. Onze in Italie gebouwde pizzaovens kenmerken zich door de goede kwaliteit en bewezen duurzaamheid.

De meestverkochte pizzaoven in Nederland: de PIZZAJOLLY® pizzaoven "Originale 70, geschikt voor het bakken van 2 grote pizza's tegelijkertijd. Afmeting van 70 x 70 cm en een gewicht van circa 65kg. Voorzien van stenen ovenvloer en ovenfront, rondom zwaar geïsoleerd en geschikt voor het natte Nederlandse klimaat.
De pizzaoven Originale 70 besteld u bij PIZZAJOLLY nu voor €1197,-- (incl. BTW *zie prijslijst voor alle details). De "Originale 70" is in circa 20 tot 30 minuten op temperatuur. U bakt op ruim 400 graden uw pizza naast het houtvuur heerlijk krokant en geurig. De ovens zijn gebruiksklaar en kunnen na aankoop meteen worden gebruikt. Geen fundering, droogstoken of bouwwerk maar gelijk aan de slag. Met de bijgevoegde instructie en gratis deegrecept maakt  al snel zelf de lekkerste pizza's thuis!

Nu meteen uw pizzaoven bestellen of een folder en bestelformulier aanvragen! Bekijk ook de pizzavideo of kom langs voor een pizzaoven demonstratie.

Iedereen kan pizza bakken!

Door de unieke constructie is een PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven oven erg flexibel in gebruik. De verbranding in de pizzaoven is optimaal. Daardoor is er maar heeft weinig hout nodig om te stoken. Hierdoor is de pizzaoven lekker snel op temperatuur. Bovendien is de PIZZAJOLLY rondom goed geisoleerd zodat de warmte lang in de oven blijft. Dus pizzaoven neerzetten, hout in de pizzaoven leggen, snel en makkelijk aansteken en al na 20 minuten kan de eerste pizza de houtoven in. Leuker kan het niet!

Ik wil meer weten over mijn pizzaoven

PIZZAJOLLY pizzaoven "life cooking".

Eerst even zien, ruiken en voelen aan uw PIZZAJOLLY oven? Dat kan, komt u gerust even kijken in Maarsbergen. Wij hebben in onze "pizzaproeftuin" altijd enkele ovens en bijpassende pizzameubels / buitenkeukens staan.

Bel wel even voor een afspraak 0343 575 898. U bent welkom van Zondag tot Zondag!

Demo pizzajolly pizzaoven bijwonen

©2018  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN