Peer op de pizza? Echt lekker!

PIZZAHOUTOVEN PIZZAJOLLY

Natuurlijk maakt u vooral het liefst uw favoriete pizza in uw houtgestookte pizzaoven. Maar zo af en toe, is het leuk om ook eens iets anders te proberen. Bijvoorbeeld een pizza belegd met onverwachte ingredienten. Zoals peer en een pittige kaas! Deze smaken zijn samen op een pizza echt verrassend lekker. Een echte aanrader voor de liefhebber van een pizza met een bite.

 

 

 

 

Italiaans pizza Peer Gorgonzola uit de PIZZAJOLLY pizzaoven

De pizza met peer en gorgonzola maakt u natuurljk ook zelf in uw houtgestookte pizzaoven in de tuin. 

Verrassend wellicht maar de pizza met peer en gorgonzola bevat geen pizzasaus. Een pizza zonder tomaat dus! Dat is in Italie eigelijk best gewoon. Maar bij ons in Nederland vaak nog niet zo bekend. Het voordeel van de "witte" pizza is, dat de smaken van bijvoorbeeld de peer en de kaas de hoofdrol krijgen.

LEUK! DAT WIL IK OOK DOEN! >>> Stuur mij een folder >>>

 

pizza met peer en gorgonzola uit de pizzaoven PIZZAJOLLY!

 

Zo maak je zelf de pizza met peer en gorgonzola:

Wat gaat er op de pizza gorgonzola van PIZZAJOLLY:

  • Peer - Neem een handpeer. Vooral niet te rijp!
  • Gorgonzola (naar smaak zoet of juist pittig)
  • Mozarella
  • Olijfolie
  • Peper, oregano en zeezout

 

Onze PIZZAJOLLY PIZZABAKKER-TIP!

Neem een peer die niet al te rijp is. Een rijpe peer bevat veel sap. Dat is lekker maar niet op de houtovenpizza. Want het sap zal tijdens het bakken uit de peer komen en er voor zorgen dat het geheel erg "drijverig" wordt. Het maakt de pizza dus te nat.

 

Tevens moet u de peer pas kort voor het maken van de pizza schillen en in plakjes snijden. Eventueel met wat citroen besprenkelen. Ligt de peer te lang dan wordt de peer bruin. Dat ziet er op de pizza minder lekker uit.

 

Maak de pizzabodem en zorg dat de oven lekker op temperatuur is. Beleg de pizzabodem met stukjes mozzarella en vanuit het midden verspreid met stukjes gorgonzola. Beleg uw pizza vervolgens de stukjes peer. Bestrooien met wat oregano, peper en zout naar smaak.

 

Voordat de pizza met peer en gorgonzola de PIZZAJOLLY houtoven in gaat, sprenkelt u er nog wat olijfolie overheen. Dat gaat overigens lekker handig met zo'n olijfolie kannetje van PIZZAJOLLY. Daar komt een dun straaltje uit waardoor u de Olijfolie goed over de pizza kunt verdelen. Bovendien van RVS dus makkelijk schoon te houden.

 

Eet smakelijk!

 

Ook een houtgestookte pizzaoven en buitenkeuken in de tuin?

 

Wij vertellen u graag, waarom alleen een "echte PIZZAJOLLY pizzaoven" zo leuk is. Wij vertellen u dan, dat wij al sinds 2005 deze ovens in Nederland en Belgie verkopen. We hebben dan ook heel wat ervaring met het bakken van pizza's en weten u daar alles over te vertellen. Ook laten we u graag proeven waarom onze klanten zo blij zijn met hun PIZZAJOLLY pizzaoven en buitenkeuken. En waarom dat ze dat na jaren gebruik nog steeds zijn!

 

 

Bewezen duurzaam, een investering voor jaren plezier!

Ons streven is, dat u het hele jaar door plezier hebt van uw aankoop. Daarom vertellen wij u graag over de kwaliteit van onze ovens. En wat het verschil is met ander aanbod. Maar ook, dat alleen een echte PIZZAJOLLY pizzaoven gewoon het hele jaar door buiten kan staan. En dat de ovens bewezen hebben zeer duurzaam te zijn.  We hebben al heel wat ovens en buitenkeukens die al jaren in gebruik zijn.

 

Kortom! We vertellen u graag waarom een PIZZAJOLLY pizzaoven zo leuk is!

Kom langs op een van onze demodagen of vraag een folder over PIZZAJOLLY ovens.

of bel - 0343 575 898

 

 

 

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN