Natuurlijk maak je in de PIZZAJOLLY pizzaovens ook tijdens een regenbui nog de heerlijkste pizza's. Maar we kunnen ons voorstellen dat het leuker is om met wat droger weer aan de slag te gaan met uw pizzaoven.
Na regen komt zonneschijn, maar in ons natte landje nu ook steeds vaker PIZZA! Wij hadden de afgelopen weken weer genoeg pizza-inspiratie. We proberen dan graag verschillende pizza's uit. Hier een impressie, met lekker veel pizza!
Wordt u ook zo enthousiast van al die pizza's?
Ook in het najaar en zelfs in de winter is een pizzaoven in de tuin erg leuk. Wat dacht u van een gezellig pizzafeest in september? Of in oktober een aangeklede borrel met vrienden of collega's?
Of gewoon de oven aan op een mooie herfstavond, zomaar, omdat u zin heeft in de lekkerste zelfgemaakte pizza!
Veel pizzaplezier. Buon appetito!
Nu een oven bestellen? Ook snel aan de slag! Ja, Leuk.
Vraag een folder over PIZZAJOLLY pizzaovens en bestel uw oven of bel 0343 575 898 voor de mogelijkheden.
Pizza Margherita, tomaat, mozzaralla, basilicum. Altijd lekker!
Pizza tonijn. Lekker met ui, rode paprika, pepertjes, knoflook.
Pizza Funghi! En in de herfst natuurlijk een stevige pizza met bijvoorbeeld champignons, mozzarella, en lekkere ham.
PIZZAJOLLY PIZZA TIP!!
U bakt gemakkelijk twee grote pizza's tegelijkertijd in de PIZZAJOLLY pizzaoven model 70. Met de kleine pizzaschep kunt u de pizza in de oven makkeijk verplaatsen. Na het bakken in pizzapunten snijden en lekker eten. Zo heeft u voor een grotere groep (feestje !) al snel voor een ieder iets te eten.
VOOR HEEL VEEL PIZZA'S TEGELIJK
Of u maakt in de grote PIZZAJOLLY pizzaoven zelfs 4 pizza's tegelijkertijd. Dat gaat helemaal lekker snel! Voor de veeleisende pizzabakker is deze mobile pizzaoven een uitkomst.
La pizza Margherita, de pizza met koninklijke stijl. Soms zijn je zelfgebakken pizza's zo mooi dat je er stil van wordt.
Zoals deze, met veel verse tomaatjes, mozzarella en basilicum. Che Buono!
Luchtige blazen, een mooie dikke rand en het krokante krijgt uw pizza alleen maar in de houtgestookte pizzaoven. Op zo'n 350 tot 400 graden gebakken krijgt uw pizza veel smaak en geur. Echt Italiaans.
Pizza bianco de witte pizza uit Venetie. Met mozzarella, rozemarijn, zeezout en lekkere olijfolie. Ook met een ansjovisje en een stukje Gorgonzola lekker.
NOG MEER PIZZA VAN PIZZAJOLLY:
Onder het kopje "pizzanieuws" hier op de PIZZAJOLLY website zijn nog veel meer lekkere pizza's te vinden. Maar ook andere leuke gerechten die in de PIZZAJOLLY houtoven gemaakt kunnen worden. Kijk zelf maar.
Hebt u zelf nog een leuk pizzarecept? Wij horen het graag.
Stuur een mail of laat het weten via de PIZZAJOLLY Facebook pagina.
Veel pizzaplezier.