winterpizza pizzajolly houtoven voor thuis

winterpizza pizzajolly houtoven voor thuis

Deze winter lekker warm bij het hete vuur! Buitenkoken met houtvuur.

Genieten van de warmte en heerlijke pizza's

Eindelijk! Het is weer zo ver.

Na nog een onverwacht mooie zonnige herfstperiode is het nu dan toch eindelijk weer lekker winters koud aan het worden. Tijd om uw pizzajolly oven eens echt aan het werk te zetten.

Dit is leuk, in de vrieskou heerlijke pizza bakken!

Was het tot nu toe al genieten met uw PIZZAJOLLY houtoven? Nou in deze tijd van het jaar wordt wellicht nog veel leuker! Heerlijk in de vrieskoude naar buiten. Makkelijk en snel uw houtoven aansteken en al na enkele minuten begint u de heerlijke warmte van het houtvuur te voelen.

 

Nog even wat langer door stoken en de pizzaoven is op de juiste temperatuur. Uw eerste pizza kan de oven in. Slechts enkele minuten later komt de zelfgemaakte verse herfstpizza dampend de oven uit. Ziet u het al zitten? Alleen al voor de geur van het knapperende eikenhout en de warmte zou je de PIZZAJOLLY houtoven aansteken. Wat een sfeer. En straks met een dikke laag sneeuw is het helemaal een belevenis.

 

Winterpizza uit uw eigen pizzajolly houtoven!

De PIZZAJOLLY pizzaoven is geschikt voor elk jaargetijde. Dus niet alleen in de zomer genieten van heerlijk buiten koken. Maar juist ook in de koude maanden van het jaar lekker italiaans koken in eigen tuin. Naast heerlijke pizza's, is het erg leuk en lekker om ook andere gerechten in de steenoven klaar te maken. Wat dacht u van gevulde kip, of een hele geroosterde ham, rollade of zelfs lamsbout?

 

Uw kerstdiner dit jaar Al Forno?

Deze kerst kunt u voor uw famile of vrienden eens iets bijzonders op tafel brengen. Uw kerstgerecht zijn dit jaar dan "Al Forno" (uit de oven). En natuurlijk mogen het met kerst ook gerust pizza's zijn.

Maar ook voor tussendoor is de oven natuurlijk erg leuk. Omdat de oven zo snel warm is, is het ook op een doordeweekse dag leuk om in de oven te koken. Bijvoorbeeld voor een lekkere oven schotel met aardappel gratin en zalm?

Hier op de site staan regelmatig nieuwe en leuke recepten om zelf in de houtoven klaar te maken. Blader door de nieuwsberichten en ontdek hoe leuk een houtgestookte pizzaoven in de tuin kan zijn!

Ik wil graag eerst een folder!

 

 

 

©2021  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN