Zo bewaar je jouw pizzascheppen professioneel?

Zo gaan je pizzascheppen jaren langer mee! Hang ze op of zet ze neer!

Waar laat ik mijn pizzaschep tijdens of na het bakken van mijn houtovenpizza? Hoe voorkom ik dat mijn pizzaschep steeds omvalt of op de grond ligt. Bij PIZZAJOLLY® hebben we daar een oplossing voor!

 

Zo valt jouw pizzaschep nooit meer op de grond!

Zoals wij vaak tegen klanten zeggen: je pizzaschep is een belangrijk stuk pizzagereedschap. Daar moet je liefst voorzichtig mee omgaan. Wil je jaar na jaar jouw zelfgemaakt pizza makkelijk op de pizzaschep kunnen scheppen? En de pizza van de pizzaschep in de houtgestookte pizzaoven laten glijden? Dan is het belangrijk dat je pizzaschep mooi scherp en schoon blijft. Een pizzaschep moet liefst geen beschadiging hebben waar het pizzadeeg aan blijft kleven. Een mooie schone pizzaschep zonder beschadiging maakt het jou als pizzabakker een stuk makkelijker. En eigenlijk is dat niet zo moeilijk voor elkaar te krijgen. Hieronder een beschrijving van de oplossing die PIZZAJOLLY® daar voor heeft bedacht.

pizzascheppen veiig en handig bewaren

Pizzaschep altijd met het "blad" naar boven bewaren!

De beste methode om je pizzascheppen zo mooi mogelijk te houden is om ze neer te zetten of op te hangen met het blad naar boven. Plat neerleggen kan ook maar geeft het risico dat er zaken op de pizzaschep gelegd worden waardoor deze beschadigen of verbuigen. Neerzetten of ophangen heeft daarom de voorkeur. Het neerzetten van pizzascheppen in een hoekje of ergens tegen een muur heeft ook wel nadelen. De scheppen kunnen omvallen doordat iemand er tegen aan stoot of door een windvlaag. Bovendien is het fijn als de pizzascheppen niet in de schuur liggen maar in de buurt van je pizzaoven!

Hang je pizzascheppen veilig en handig op!

Waar laat ik mijn pizzascheppen? Met de RVS ophangbeugel voor pizzascheppen van PIZZAJOLLY® is het probleem in een keer opgelost. Je kunt de pizzascheppen nu mooi ophangen en veilig bewaren tijdens en na het pizza bakken. De speciaal door PIZZAJOLLY® ontwikkelde RVS pizzascheppen ophangbeugel is met enkele schroefjes aan de muur te bevestigen. Zo kies je een plaats vlak bij de pizzaoven - werktafel. De pizzascheppen zijn zo altijd binnen handbereik. Hangen stevig en op een vaste plaats.

Duurzame RVS ophangbeugel voor pizzascheppen!

Omdat we de pizzascheppen ophangbeugel van RVS hebben gemaakt is die blijvend mooi. Bovendien zeer geschikt voor gebruik buitenshuis. Als onderdeel van de buitenkeuken of gewoon op een hndige plaats ergens buiten aan de muur. Naast het opbergen van je pizzascheppen geeft de pizzascheppen muurbeugel ook nog eens extra ruimte voor ander pizzagereedschap. Zo kun je de rvs pizzasaus lepel en bijvoorbeeld een theedoek of ovenhandschoenen makkelijk ophangen. Alles netjes bij elkaar en binnen handbereik. Valk bij de pizzaoven. Ja, dat is wel erg handig zo!

Zo bewaar je jouw pizzascheppen professioneel?

Liever niet aan de muur hangen? Neerzetten kan ook!

Wil je de pizzascheppen liever niet aan de muur hangen? Maar wil je de pizzascheppen wel handig en veilig bewaren? Dan is er naast de pizzascheppen wandhouder ook nog onze rvs pizzascheppen "meubelbeugel"! Deze pizzascheppen beugel bevestig je aan een pizzameubel (of buitenkeuken). In de beugel zet je de pizzascheppen heel handig naast de pizzaoven of werktafel.
Door de slimme vormgeving kunnen de pizzascheppen niet omvallen. Zo staan ze netjes klaar voor gebruik.

De beugel van rvs kan met enkele schroefjes aan een pizzameubel of buitenkeuken worden bevestigd. Eenmaal in de beugel neergezet vallen de pizzascheppen niet meer om. Wel kunnen de pizzascheppen makkelijk gepakt worden om weer een volgende pizza op te scheppen of uit de pizzaoven te halen.

pizza-scheppen-neerzetten

Welke oplossing je ook kiest voor het opbergen van je pizzascheppen ophangen of in een beugel neerzetten. Beide zijn handig en geven de zekerheid dat e pizzascheppen langer mee gaan en mooi blijven.

Stuur mij een bestelformulier met de prijs van deze pizzascheppen houder voor aan de muur of aan een pizzaoven meubel! 

 

 

Op het PIZZAJOLLY® YOUTUBE kanaal staan veel leuke filmpjes. Alles wat je wilt weten over de PIZZAJOLLY® pizzaovens is daar te zien!

Leuk als je ook Abonnee wordt van PIZZAJOLLY® op Youtube!

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN