Winterpizza maken! De PIZZAJOLLY pizzaoven ook in de winter gebruiken.

WINTER PIZZA!

PIZZAOVEN Winterklaar staan?

Bent u al klaar voor de winter? Mooi! En uw pizzaoven? Ook in de wintermaanden gebruikt u natuurlijk uw houtgestookte pizzaoven. Uw pizzaoven is erg Leuk met de feestdagen en voor die koude winterse dagen. Maar is uw pizzaoven er winterklaar voor? Lees het advies van PIZZAJOLLY voor gebruik van uw pizzaoven deze winter!

 

 

Pizzaoven winterklaar maken?

Grote kans dat uw PIZZAJOLLY pizzaoven al klaar staat voor gebruik deze winter. Want juist ook in de wat koudere tijd van het jaar is het erg leuk uw pizzaoven te gebruiken.

Een echte PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven wordt natuurlijk lekker warm. Al snel na het aansteken is de oven op 400 graden. En dat kan ook gerust bij een stevige vrieskou of sneeuwbui! U staat dan lekker warm bij het houtvuur. Kan het gezelliger?

 

Met uw oven winterklaar maken bedoelen wij niet het aanbrengen van "winterbanden" of andere extra zaken. Nee, uw PIZZAJOLLY pizzaoven is al bij aankoop geschikt voor gebruik in de winter. Wij bedoelen meer het winterklaar hebben staan van uw PIZZAJOLLY pizzaoven voor gebruik. Dus niet opbergen in de schuur, of wegstoppen onder een afdekhoes! Maar uw PIZZAJOLLY pizzaoven "ready to use" hebben staan om te kunnen gebruiken wanneer u dat wilt!

 

PIZZAOVEN ONDERDELEN BESTELLEN!

Is uw pizza-oven dan wel echt winterklaar? Veel van de PIZZAJOLLY pizzaovens zijn al jaren in gebruik bij onze klanten (de eerste ovens al ruim tien jaar!!). We kunnen ons dan ook voorstellen dat u na al die tijd wellicht uw PIZZAJOLLY pizzaoven wilt voorzien van bijvoorbeeld een nieuw   "pizzaoven-deurtje",   "pizzaoven-thermometer",  "schoorsteen-pijp" of een van de andere losse-onderdelen zoals vloerstenen of vuurscherm, etc.
>>>>Vraag ons naar het winterklaar maken van uw oven!

Omdat de PIZZAJOLLY ovens zo mobiel zijn kan er wel eens iets kwijt raken of beschadigen. Geen nood! Bij PIZZAJOLLY kunt u alle pizzaoven-onderdelen bestellen. Meestal meteen uit voorraad te leveren. Zo is uw pizzaoven straks weer helemaal klaar voor de winter en bakt u weer de lekkerste pizza's voor vrienden en familie!

 

Buitenkeuken-Meubel bij uw PIZZAJOLLY pizzaoven bestellen!

Bij uw oven heeft PIZZAJOLLY een reeks mooie en handige buitenkeuken-meubels beschikbaar. Stuk voor stuk zeer degelijk en duurzaam gebouwd. Bedoeld om uw oven makkelijk en veilig te verplaatsen. En om het buiten bereiden van de pizza's nog leuker te maken.
Ook in de winter is het handig dat uw oven makkelijk te verplaatsen is, stevig staat en op de juiste werkhoogte is. Ook de pizza-meubels voor uw buitenkeuken zijn te bestellen als u al een PIZZAJOLLY pizzaoven heeft staan. Krijgt het buiten bakken en koken net even iets meer charme. Vraag de folder of info voor uw situatie.

 

Vraag ons uw PIZZAJOLLY pizzaoven winterklaar te maken.

 

 

 

Nog geen pizzaoven in de tuin? Wel deze winter nog bakken?

Vraag dan de folder aan over de houtgestookte pizzaovens van PIZZAJOLLY en ga ook zelf pizza maken. >>>> STUUR MIJ EEN FOLDER >>>>

Meteen bestellen? Neem even contact op voor de mogelijkheden! 0343 575 898.

Buitenkeuken PIZZAJOLLY pizzaoven

 

 

©2023  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN