Wat is voor mij de beste pizzaoven?

Zo kies je jouw favoriete pizzaoven.

Welke pizzaoven kies ik? Klein, Groot of Extra groot? Wat is jouw favoriete PIZZAJOLLY pizzaoven? Een ding hebben al onze pizzaovens gemeen de PIZZAJOLLY pizzaovens zijn allemaal houtgestookt. Bovendien zijn de ovens echt Italiaans, mobiel, mooi van formaat, leuk om te zien en erg handig en leuk in gebruik.

 

 

Een echte Italiaanse pizza houtoven voor thuis in de tuin!

De Italiaanse PIZZAJOLLY pizzaovens zijn bedacht speciaal voor gebruik bij u thuis in de tuin. De vormgeving en de werking is daarom geheel afgestemd op de thuisbakker. De pizzaovens zijn na het aansteken snel op temperatuur te stoken. De PIZZAJOLLY pizzaovens blijven lekker lang warm en produceren weinig rook. Ook gebruik je door de unieke constructie van de pizzaoven veel minder hout. Omdat de ovens rondom echt goed geïsoleerd zijn blijft de warmte lang in de oven behouden. Daarom kun je in deze ovens naast de echte Italiaanse pizza ook nog eens heerlijk vloerbrood bakken. Of wat te denken van een echte Italiaanse barbecue in de oven?

Een echte PIZZAJOLLY® is een investering met de zekerheid van jaren pizzaplezier!

Duurzaamheid is steeds belangrijker. Een houtgestookte pizzaoven is dan ook een goede keuze. Door de aandacht die wij geven aan het bouwen en ontwerpen van de ovens zijn de PIZZAJOLLY pizzaovens bewezen zeer duurzaam. Een investering in een echte PIZZAJOLLY is een aankoop waar je gegarandeerd jaren plezier van hebt. Niet voor niets zijn al veel van de PIZZAJOLLY pizzaovens ruim 10 jaar of meer in gebruik.

En het leuke is dat een echte PIZZAJOLLY pizzaoven het hele jaar door gebruikt kan worden. Van het vroege voorjaar tot ver in de winter kan de oven gerust buiten blijven staan. Keer op keer klaar voor gebruik. Dus niet telkens opnieuw droogstoken als het even heeft geregend! Maar hout in de oven, vuur aansteken en stoken maar. Al na een kleine 30 minuten is de PIZZAJOLLY pizza oven klaar voor jouw eerste pizza's. En door de ingebouwde thermometer is de temperatuur in de oven goed te regelen. Zo kan iedereen al snel een echt lekkere pizza bakken.

 

De PIZZAJOLLY pizzaovens zijn er in verschillende modellen:

De pizzaoven "Originale 70" ideaal voor professioneel thuis gebruik!

Bijvoorbeeld ons meest verkochte model voor thuis gebruik: de "PIZZAJOLLY Originale 70". De ideale pizzaoven voor thuis. Heeft lekker veel ruimte. Daardoor is en plaats voor het bakken van 2 echt grote pizza's per keer. Maar ook voor het bakken van vloerbrood, grote vleesgerechten, ovenschotels, Italiaanse barbecue en meer. Rondom voorzien van goede isolatie, een unieke vuurvaste stenen ovenvloer en zwaar vuurvast stenen ovenfront. Een PIZZAJOLLY pizzaoven kan het hele jaar door buiten staan. Gewoon in weer en wind. Lees hier meer over de meest verkochte pizzaoven in Nederland......

 

Toch liever wat kleiner? De "Campeggio".

Niet zo veel plaats. Gaat u maar af en toe bakken in de oven, of heeft u liever een houtgestookte pizzaoven die mee kan naar de Camping? Dan is de kleine "PIZZAJOLLY Campeggio" een goede keuze. Er is in deze pizzaoven plaats voor 1 grote pizza naast het houtvuur. Toch heeft de oven dezelfde duurzame eigenschappen van haar grotere broer de "PIZZAJOLLY Originale 70". Deze kleine houtoven is natuurlijk snel op temperatuur. En gebruikt weinig hout. En de pizza's die op 400 graden op de hete stenen ovenvloer worden gebakken zijn echt van professionele smaak en kwaliteit.
Bekijk hier meer van de kleine PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven....

 

Groot voor veel ruimte en professioneel bakken! "PIZZAJOLLY XL"

Zoek je juiste extra veel ruimte en capaciteit in een houtgestookte pizzaoven? Dan kun je met de professionele "PIZZAJOLLY XL Molto Pizze" goed uit de voeten. Deze robuuste mobiele pizzaoven is lekker ruim en heeft voldoende vloeropervlakte voor het bakken van 3 tot 4 pizza's tegelijkertijd. Zo maak je in korte tijd dus veel pizza's. Eenmaal op temperatuur, ruim 400 graden, dan bak je in de oven naast het houtvuur. Door de unieke constructie produceert ook deze PIZZAJOLLY pizaoven erg weinig rook. Zo kun je dus overal met de pizzaoven bakken zonder rookoverlast. Omdat de oven ondanks de grote binnenruimte niet erg breed is, kun je ook op plaatsen komen waar een smalle doorgang vaak een belemmering vormt.
Lees hier meer over de professionele houtgestookte pizzaoven van PIZZAJOLLY....

pizzajolly pizzaoven extra groot professioneel 

 

Ja, Leuk! Ik kies voor een PIZZAJOLLY pizzaoven. Stuur mij een folder en bestelformulier!

 

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN