Pizzaoven PIZZAJOLLY® al 15 jaar in de tuin. Houtgestookte Italiaanse pizzaovens!

Waarom kiezen voor een PIZZAJOLLY® pizzaoven? Bewezen duurzame kwaliteit pizzaovens voor thuis in de tuin!

Hier, bij PIZZAJOLLY® krijgen we wel eens de vraag? Waarom zou ik voor een pizzaoven van PIZZAJOLLY® kiezen? Ons antwoord is duidelijk: kies je voor een echte PIZZAJOLLY® pizzaoven, dan kies je voor jaren pizza plezier. De kwaliteit van de door ons in Italië gebouwde pizzaovens heeft zich vanaf onze eerste ovens in 2005 wel bewezen. Niet voor niets hebben veel van onze klanten hun pizzaoven al jaren met veel enthousiasme in gebruik! Aan jou de keuze.

 

 

Kies PIZZAJOLLY® voor kwaliteit en jaren pizza plezier

De rode PIZZAJOLLY® pizzaoven van de foto staat na jaren buiten te hebben gestaan in zuid-frankrijk, nu op een dakterras in Amsterdam. En wordt daar met veel passie gebruikt voor allerlei gerechten en de heerlijkste houtoven-pizza's.

Ook de bronskleurige pizzaoven op een degelijk houten onderstel met wielen is al 15 jaar in gebruik bij "Coen" een van onze eerste klanten. En deze "Originale 70" houtgestookte pizzaoven is onlangs van een kleine upgrade voorzien. Met o.a. een mooi RVS Oven-deurtje met venster. Zo is deze stoere PIZZAJOLLY® pizzaoven weer klaar voor nog jaren van pizza's bakken er bij.

Een PIZZAJOLLY® is ook te bestellen met een zwarte, grijze, brons, groen of rode kleur!

PIZZAJOLLY® pizzaoven al 15jaar bij Coen in gebruik!

 

Deze zomer pizza bakken in eigen tuin?

Met je eigen houtgestookte pizzoven in de tuin is het antwoord al snel: Jaaaaaaah Lekker!
PIZZAJOLLY® is al ruim 15 jaar de leukste, meest verkochte, veel gekopieerde, en veel gebruikte Italiaanse pizzaoven in Nederland en België. De PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn makkelijk op te stoken tot hoge temperatuur. Vaak kan al na een klein halfuurtje de eerste vers gemaakte pizza de pizzaoven in!
Leuk om te doen met je familie en vrienden. Zo hoef je deze zomer niet naar Italië om het echte vakantie-gevoel te beleven. En wat zo leuk is, vrijwel iedereen vindt pizza lekker! En al helemaal pizza die je zelf bakt in de houtgestookte pizzaoven. Veel geur, smaak en sfeer in jouw buitenkeuken thuis.

 

Een PIZZAJOLLY® pizzaoven Makkelijk in gebruik, snel heet en veelzijdig!

Dus heb je zin in pizza? Dan hoef je niet te wachten tot het weekend! Deze geweldige Italiaanse pizzaoven gebruik je op elk moment, en het hele jaar door. Pizza wanneer jij daar zin in hebt.De ovens zijn al in korte tijd snel heet te stoken. Je bakt de pizza op de hete stenen van de ovenvloer. Meteen naast het houtvuur! Jouw garantie voor de beste pizza ooit! Moeilijk? Niet met ons succesvolle Italiaanse pizzadeegrecept. Die geven we je graag cadeau bij aankoop van jouw oven. Zo maak je meteen de beste start!

Meer weten? Of een pizzaoven met buitenkeuken Bestellen?
https://pizzajolly.nl/houtgestookte-pizzaoven-kopen/
Of bel 0343 575 898 Eerst even kijken kan natuurlijk ook! We ontvangen je graag in Maarsbergen. Maak even een afspraak dan nemen we de tijd voor je.

 

 

 

Buiten koken en pizza bakken in een echte Italiaanse pizzaoven!

Met jouw houtgestookte PIZZAJOLLY® pizzaoven ga je <link zelf-pizza-maken la-cucina internal-link de lekkerste pizza>natuurlijk de lekkerste pizza bakken. Maar in een echte buitenoven kun je meer bereiden dan alleen pizza. Zo kun je bijvoorbeeld met onze speciale bbq-set een Italiaanse barbecue houden. Je roostert je vlees, groente of vis gewoon naast het houtvuur! En wij kunnen je verklappen dat dat echt heel erg lekker is.

In je PIZZAJOLLY® pizzaoven bak je ook de heerlijkste broden en kun je op verschillende manieren koken en bakken. Wat te denken van een pan in de oven? Of kies jij liever voor een hele gebraden kip? Bij ons de op PIZZAJOLLY® website staan veel leuke recepten en gerechten om te maken in jouw oven. Dat is juist het leuke van een buitenoven in de tuin. Je kunt samen met je gezin, familie of vrienden koken en bakken. Elke keer weer nieuwe leuke recepten uitproberen. Wie is bij jou in huis de "pizza maistro?


Maak verse pizza en heerlijke ovengerechten. Een <link pizzaoven pizzavideo internal-link>PIZZAJOLLY® pizzaoven is compleet en na aankoop bovendien meteen te gebruiken. En het resultaat is echt super!

Originale70 pizzaoven PIZZAJOLLY® pizzaoven al 15jaar kwaliteit pizzaovens voor thuis in de tuin!

 

Meer weten, kijken of bestellen?

 Meer weten over de pizzaovens en buitenkeukens of eerst eens kijken? Dat kan ook in deze COVID-19 tijd. We ontvangen jou graag en houden dan rekening met de RIVM voorschriften. Maak een afspraak en kom bij ons kijken in Maarsbergen (vlak bij Utrecht in het midden van Nederland).
Bel +31 0343 - 575 898 of stuur een mail voor info, afsrpaak of bestellen.

We leveren de pizzaovens en buitenkeukens ook bij u aan huis! In Nederland en België.

©2023  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN