Nieuw! Modulo2 Buitenkeuken met pizzaoven!

PIZZAJOLLY leuk in de tuin!

Nieuw! Modulo2 Buitenkeuken met pizzaoven! Goed nieuws voor de liefhebbers van koken in de tuin. PIZZAJOLLY heeft nu een nieuwe complete buitenkeuken die in elke tuin geplaatst kan worden. De buitenkeuken is helemaal af met een stoer Graniet werkblad, ruimte voor een pizza-deegbak en natuurlijk een houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaoven.

 

 

 

 

 

PIZZAJOLLY Modulo Buitenkeuken met pizzaoven!

Kan het leuker? Een complete buitenkeuken met houtgestookte pizzaoven voor in de tuin! De Modulo2 en Modulo3 pizzaoven-buitenkeukens van PIZZAJOLLY. Een sterk team voor jaren kook- en pizza-bakplezier buiten in uw tuin. De Modulo2 is een lekker compact meubel om bijvoorbeeld te gebruiken in combinatie met de kleine Campeggio pizzaoven van PIZZAJOLLY. De iets grotere Modulo3 is een combinatie met het succesvolle pizzaoven model 70 Originale.

 

Duurzaam buiten koken!

De Modulo buitenkeukens zijn zeer duurzaam. Dat is te danken aan de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Geen poedercoating, dun-blik of goedkoop rvs. De Modulo keukenmeubels worden uitgevoerd in stevig blank-staal met beschermende roestlaag. Of in geborsteld rvs. De meubels zijn afgewerkt met Douglas. Douglas is Nederlands hardhout met een hoge duurzaamheids-klasse. Voor het werkblad wordt een topkwaliteit graniet gebruikt. Graniet blijft mooi en is ook na jaren nog glad en dus zeer geschikt voor het buiten bereiden van uw pizza's!

 

 Modulo2 buitenkeuken van PIZZAJOLLY

 

Modulo buitenkeuken met leuke en handige details

De Modulo2 en Modulo3 buitenkeukens zijn zoals de naam al aan geeft flexibel aan te passen en in te zetten. Ook zijn er handige details voor handen zoals de mogelijkheid om een pizza-deegbak met deksel in het meubel te plaatsen. Door stevige wielen onder de meubels kunnen ze ook nog eens makkelijk verplaatst worden. Dus "pizza any where", is geen probleem. U bakt en kookt waar het u het beste uitkomt. Leuk toch?
Toch liever een vaste keuken-opstelling? Ook dat is geen probleem, de meubels zijn ook uit te voeren met pootjes in plaats van wielen.
Ook kan het meubel worden voorzien van een deurtje, extra leg-plankjes, rvs pizzascheppen houder, wijnrek of extra ruimte voor een pizzadeeg-bak of lade.

Modulo2 buitenkeuken pizzadeegbak PIZZAJOLLY

 

 

U heeft al een PIZZAJOLLY pizzaoven en/ of meubel?

De Modulo2 en Modulo3 kunnen heel goed in combinatie met de aanwezige pizzaoven of pizzameubel en zelfs met een barbecue of big-green egg worden gebruikt. Dan wordt het Modulo meubel met bijvoorbeeld een werkblad, spoelbak en koudwater-kraan uitgevoerd. Of u kiest voor een extra groot werkblad, evt. nog met een snijgedeelte. Lekker Modulo dus!
De buitenkeuken-meubels zijn op dezelfde hoogte als de andere buitenkeukens van PIZZAJOLLY dus passen goed bij elkaar. U maakt zo op eenvoudige wijze een stoere buitenkeuken met alles wat u nodig heeft voor het buiten koken en bakken.

 

Modulo2 buitenkeuken voor in de tuin!

 

 

Leuk. Ik wil een Modulo buitenkeuken met pizzaoven!

Stuur mij een folder en info.... << ik wil een folder >>

Details over de Modulo buitenkeukens, afmeting, etc. << buitenkeukens >>

Ik wil graag komen kijken en dan bestellen? Bel 0343 575 898 of mail voor een afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

©2023  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN