Maak je tuin nog leuker in 2017

Buiten koken in een pizzaoven naast houtvuur!

Tuinplannen? Of gewoon zin om dit jaar eens iets anders te doen met uw tuin? Meer genieten van het buiten zijn? Dan is buiten koken in de tuin echt iets voor u. En wat zo leuk is u kookt voortaan met houtvuur! Koken met houtvuur? Wat is dat dan? Lees meer over de PIZZAJOLLY pizzaoven en u bent op de hoogte van de leukste kooktrend voor de tuin in 2017

Maak je tuin nog leuker in 2017! Buiten koken in de pizzaoven!

De tuin speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Meer en meer is de buitenkeuken, terras of overkapping onderdeel van het huis bedoeld om meer te genieten van de tuin. Een houtgestookte pizzaoven past dan ook goed in de moderne tuin. Een pizzaoven zorgt voor sfeer, geeft aangename warmte en is erg leuk om samen met familie en vrienden te gebruiken.

 

Buitenkeuken met pizzaoven

Een buitenkeuken kan veel meer bieden dan alleen een barbecue. De Buitenkeuken met houtgestookte pizzaoven geeft nieuwe mogelijkheden voor de thuis-kok. Met wat creativiteit maak je naast de echte "dunne" Italiaanse pizza ook andere gerechten. Ook kun je in de oven koken met een pan of geschikte ovenschaal!

zet de pan maar in de houtgestookte buitenoven!

Zet de pan maar in de oven!

Koken naast het houtvuur. In de PIZZAJOLLY pizzaoven is dat een leuke manier om uw gasten eens te verrassen met een andere manier van koken. Neem wel een geschikte pan. Bijvoorbeeld een rvs-steelpan welke geschikt is voor gebruik in de pizzaoven. 

 

Wat kook je dan in de pizzaoven?

Wat kook je dan in de pizzaoven? Maak bijvoorbeeld een lekker groente voorgerecht van verschillende groenten, lekkere olijfolie en knoflook (tomaatjes, paprika, ui-ringen, courgette). Of een "Ragu bolognese", ook leuk een echte "oven-risotto", maar ook wat meer traditioneel een lekker stuk vlees met oven-geroosterde aardappels en een frisse salade.
Door het koken naast het houtvuur krijgt het gerecht een geheel eigen smaak.

Leuk koken in de buitenoven met houtvuur! 

Kids favoriet Hamburgers uit de pizzaoven!

Ook leuk om te maken uw eigen hamburgers uit de pizzaoven. En ook volwassenen vinden dit erg lekker. Maak van (runder)gehakt uw favoriete hamburgermengsel. Voor een aparte smaak mengt u naast peper en zout ook enkele eetlepels "cous cous" door het gehakt. Naar smaak eventueel nog wat verse kruiden toevoegen. 

Bak de hamburgers samen met bijvoorbeeld een in ringen gesneden ui aan beide zijden mooi bruin. Om het helemaal leuk te maken kunt u vooraf eerst uw eigen hamburgerbroodjes of pizza-broodjes bakken.
Warm de broodjes voor het opdienen nog even op in de oven.
Serveer met een lekkere dressing, sla, tomaatjes en verdere aankleding naar smaak.

broodje hamburger uit je eigen pizzaoven thuis 

DEMODAG -- FOLDER PIZZAOVENS / BUITENKEUKEN

Meer weten over het koken naast houtvuur? De PIZZAJOLLY buitenovens in werking zien en proeven hoe een echte houtoven pizza smaak?

Kom dan naar een demodag bij PIZZAJOLLY. >> kijk hier voor data en aanmelden!

STUUR MIJ EEN FOLDER >> IK WIL EEN PIZZAOVEN!!!

 

 

 

 

 

©2024  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN