Hoeveel pizza's gaan er in een pizzaoven?

Pizza? PIZZAJOLLY pizzaovens!

Hoeveel pizza's gaan er in een pizzaoven? De PIZZAJOLLY pizzaovens zijn verrassend ruim en kunnen heel wat pizza's bakken in korte tijd. De met hout gestookte PIZZAJOLLY pizzaovens zijn mobiel, snel op temperatuur en makkelijk in gebruik. Een, twee en zelfs drie tot vier pizza's tegelijkertijd bakken op de stenen ovenvloer is geen probleem voor de leukste pizzaoven voor thuis in de tuin!

 

 

 

 

Lekker veel pizza in een PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis!

Hoeveel pizza's kunnen er in een PIZZAJOLLY pizzaoven? Foto's en filmpjes laten niet altijd goed zien hoe groot een pizzaoven in werkelijkheid is. Zo zijn de PIZZAJOLLY pizzaovens voor klanten in werkelijkheid vaak groter dan ze hadden gedacht.

 

 

 

 

De kleine "grote" Campeggio pizzaoven:

 

Ook onze handzame kleine pizzaoven: de PIZZAJOLLY Campeggio van 52 x 50 cm is in werkelijkheid nog groter dan je zouKlein maar ook groot de Campeggio pizzaoven van PIZZAJOLLY denken. Deze kleine pizza oven voor thuis is net als de grote PIZZAJOLLY ovens houtgestookt en een echte pizza-houtoven! In de PIZZAJOLLY pizzaoven Campeggio gaat 1 pizza per keer. Maar dat is dan wel een mooie grote pizza van zeker 32 cm doorsnede. En wat zo leuk is, omdat de houtgestookte kleine pizzaoven ruim 350 tot 400 graden heet is, zijn de pizza's al na circa 1 tot maximaal 2 minuten gebakken! Zo bak je ook in de kleine PIZZAJOLLY pizzaoven veel pizza in korte tijd. Door de geringe afmetingen van de Campeggio pizzaoven past deze kleine steenoven echt overal.

 

 

 

 

 

 

De stoere PIZZAJOLLY "Originale 70" pizzaoven:

 

Twee pizza's in de PIZZAJOLLY pizzaoven

Met recht kunnen we zeggen dat PIZZAJOLLY Originale van 70 x 70 cm zich al ruim 15 jaar heeft bewezen. Deze houtgestookte steenoven is echt een allrounder waarin je jaar in jaar uit de lekkerste pizza's kunt bakken. Inmiddels in heel wat Nederlandse tuinen te vinden en met veel plezier gebruikt door de enthousiaste eigenaren. Ook de pizzaoven Model 70 Originale van PIZZAJOLLY is in het "echie" vaak groter dan men van de foto's en filmpjes had verwacht! Kom daarom gerust bij ons kijken hoe de pizzaoven in het echt is!

 

In de PIZZAJOLLY pizzaoven model 70 Originale gaan met gemak twee grote Italiaanse pizza's tegelijkertijd. Omdat de oven lekker ruim is, is er naast de pizza's nog voldoende ruimte over voor een mooi houtvuur. Maak de authentieke steenoven pizza uit Italie thuis in je eigen tuin of zelfs op het balkon! En wil je de oven in huis gebruiken? Dat kan ook heel goed, vraag ons naar de mogelijkheden voor inbouwen van uw PIZZAJOLY pizzaoven! De oven model Oroginale 70 van PIZZAJOLLY is geschikt voor het bakken van veel pizza's in korte tijd. Zo heeft u voor uw gezin, bezoekers, vrienden en familie snel de lekkerste pizza klaar. En dat de oven behoorlijk wat aan kan bewijst wel het feit dat onder onze klanten ook veel cateraars zijn die de oven professioneel gebruiken voor feesten en partijen.
Op de stenen ovenvloer van de PIZZAJOLLY pizzaoven bakken de pizza's gemiddeld een tot twee minuten. Zo kan iedereen snel genieten van een heerlijke houtovenpizza naar eigen smaak!

 

 

De extra grote pizzaoven PIZZAJOLLY XL Molte-Pizze

De naam van de grote PIZZAJOLLY pizzaoven model XL Molte-Pizze zegt het al. Molte-Pizze betekent letterlijk veel pizza's! En dat kan in deze grote PIZZAJOLLY steenoven dan ook met gemak. Door de ruime afmeting van maar liefst 60 x 90 cm is er voldoende ruimte voor het bakken van vier grote pizza's tegelijkertijd. En ondanks die ruimte, is de PIZZAJOLLY XL Molte-Pizze houtgestookte pizzaoven toch nog redelijk handzaam gebleven.
Ook voor thuis is de PIZZAJOLLY XL een goede keuze. Door de grote ovenruimte is er plaats voor veel pizza maar bijvoorbeeld ook voor grote broden. En wil je ook grote vleesgerechten roosteren dan is dat in deze grote PIZZAJOLLY oven ook geen probleem. Ook de XL PIZZAJOLLY pizzaoven is bij PIZZAJOLLY in Maarsbergen te bekijken. Bijvoorbeeld op een van de pizzaoven verkoop-demodagen! Maar ook op een ander moment laten we graag de ovens aan u zien, bel of mail dan even voor een afspraak!

 

Veel pizza in de PIZZAJOLLY XL pizzaoven

 

Ook doen? Mail, Bestel en Bak zelf de lekkerst pizza's in een echte PIZZAJOLLY pizzaoven!

>>>> Vraag een folder over PIZZAJOLLY pizzaovens voor in tuin! >>>>

 

©2023  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN