Gezien bij RTL op TV pizza party met de PIZZAJOLLY pizzaoven

Gezien bij RTL op TV pizza party met de PIZZAJOLLY pizzaoven

pizza party met pizzaoven!

De ovens van PIZZAJOLLY kom je steeds vaker tegen. Zo ook op TV. Gespot door Frank op RTL televisie. Onze PIZZAOVEN in gebruik tijdens een pizza party.

 

 

Gezien bij RTL op TV pizza party met pizzaoven!

We zeggen weleens je komt onze houtgestookte pizza-ovens overal tegen. En dat blijkt! Onlangs was de pizzaoven van PIZZAJOLLY nog te zien in het programma "Rondkomen in de Schilderswijk". Een van onze klanten, "pizzarepublic", was met onze italiaanse pizzaoven op een pizza party tijdens een evenement voor de jeugd in de wijk. En gezien de belangstelling was dat een groot succes. Leuk!

 

PIZZAJOLLY pizzaoven gespot door Frank!

Wil je de aflevering van de Documentaireserie over het dagelijkse leven van een aantal gezinnen die wonen rondom een plein in de Haagse volksbuurt de Schilderswijk. "Rondkomen in de Schilderwijk" met de PIZZAJOLLY pizzaoven op de Pizza Party zelf bekijken? Ga dan naar RTLxl uitzending gemist.

Gezien bij RTL op TV pizza party met de PIZZAJOLLY pizzaoven  

 

Pizza party organiseren met uw eigen pizzaoven?

Wil je meer informatie over de ovens van PIZZAJOLLY om zelf aan de slag te gaan! Vraag dan de folder over pizzaovens voor thuis in de tuin!. De pizzaovens van PIZZAJOLLY zijn geschikt voor elke locatie en erg gemakkelijk in gebruik. Bovendien kunt u de pizzaoven van PIZZAJOLLY het hele jaar door gebruiken! Dus ook in de herfst en de winter! Leuk toch?

 

Pizza Party of workshop op locatie

Of wil u een pizza party organiseren met een houtgestookte pizza-oven? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, klantendag, team-building, training of personeels uitje? Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor de kosten hoeft u het niet te laten al vanaf enkele tientjes p.p. is een pizza party mogelijk!. Wij of een van onze PIZZAJOLLY pizzabakkers komen graag bij u op locatie. We nemen dan alles mee wat nodig is voor het bakken van echte Italiaanse houtoven pizza's. Oven, pizzahout, pizzadeeg, voldoende beleg voor veel pizza's en natuurlijk een professionele pizzabakker! U en uw gasten genieten van versgebakken pizza's. En dat op vrijwel elke locatie! Zeker weten dat deze "Pizza beleving" in de smaak zal vallen!

-

Liever zelf aan de slag? Ook een pizzaworkshop is geen probleem. U gaat dan zelf aan de slag en maakt zelf de lekkerste pizza van uw dromen! Onder begeleiding van onze pizzabakker maakt u al snel de echte Italiaanse pizza. Dan nog even bakken op ruim 400 graden in de houtgestookte pizzaoven. En al na enkele minuten geniet u van uw eigen pizza. Kan het leuker?


Vraag PIZZAJOLLY om een offerte voor uw workshop of bedrijfsfeestje!

 

www.pizzajolly.nl

 

 

©2023  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN