Met uw pizzajolly steenoven is een pizzaparty altijd een feest!

Met uw pizzajolly steenoven is een pizzaparty altijd een feest!

#herfst uw steenoven is nu juist leuk. Lekker warm, voor een #feest, gezellig #buiten bij het #houtvuur. Heerlijke geur en pizza die smaakt naar meer.. www.pizzajolly.nl Wij zeggen#doen

pizzajolly voor een pizzaparty thuis!

Ook in de herfst bakt u in uw eigen pizzajolly steenoven de heerlijkste pizza's. Het is in dit jaargetijde, juist erg leuk om de wat steviger belegde pizza varianten uit te proberen. Onze favoriet is die met bospaddestoelen, speck, mozzarella en knoflook.

Wat is uw favoriet? Laat het ons a.u.b. even weten.

Feest met uw eigen PIZZAJOLLY oven

Natuurlijk is een echte italiaanse steenoven in de tuin altijd een groot feest. Maar nog leuker is het, als u uw eigen pizzaparty geeft. De pizzajolly houtgestookte pizzaoven is dan het middelpunt van de belangstelling. Uw gasten zullen, zeker in het soms wat kille najaar, de warmte en gezelligheid van de pizzaoven erg waarderen. Nog leuker zal men het vinden, als u voorsteld dat ze zelf hun pizza mogen maken!

 

Ook een (pizza)feest voor kinderen

Ook kinderen vinden het erg leuk om zelf een pizza te mogen maken. Succes verzekert. Ons advies: maak voor de kinderen kleine deegbollen, help ze een handje mee en kies voor niet al te veel verschillende ingredienten. De volwassenen kunnen zelf de wat grotere pizza maken (ook hier wat hulp bieden) en u bakt de pizza dan in enkele minuten in de houtoven. De versgebakken oizza's kunt u dan in punten snijden, zo heeft een ieder snel al iets te eten. Omdat er veel varianten te bedenken zijn is een pizza voor iedere gast een goede keuze (vegetarisch).

 

Tips voor uw pizzajolly pizzaparty

Pizzajolly geeft u graag meer tips voor uw pizzaparty. Bovendien hebben wij alles in huis om van uw pizzafeest een succes te maken. U besteld bij Pizzajolly o.a. de houtgestookte pizzaoven, pizzascheppen, pizzabloem, biergist, pizzasaus- lepel, profesionele pizzamessen en nog veel meer.

 

Meer weten? Vraag ons even om een folder over de PIZZAJOLLY steenoven

 

 

 

©2020  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN